ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Κάλεσμα για το Δήμο Βόλου

κάλεσμα-για-το-δήμο-βόλου-294955

Γράφει ο Λάμπρος Μακρής (Πλατειάρχης, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Με το συνδυασμό του Αχιλ. Μπέου «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική»)

Στον πανέμορφο από τη φύση ενιαίο δήμο Βόλου ζούμε και μεγαλώνουμε. Για όλα τα αγαπητά μας πρόσωπα, παιδιά και εγγόνια χρειαζόμαστε έναν άξιο Δήμαρχο Ακομμάτιστο ανεξάρτητο, δυναμικό άξιο και ικανό που να μην έχει βαπτιστεί στην κομματική κολυμπήθρα.

Στις 18-05-2014 μας δίδεται από το Σύνταγμα η δυνατότητα να εκλέξουμε έναν ΑΞΙΟ Δήμαρχο για την πόλη του Βόλου. Στο χέρι μας κρατάμε έναν απλό στυλό που έχει μεγάλη πολιτική δύναμη.

Ολοι μαζί θα σχηματίσουμε ένα πελώριο, ειρηνικό ρεύμα για να σαρώσουμε το τοπικό επαγγελματικό πολιτικό κατεστημένο. Γι’ αυτό το σύνθημα είναι ένα: Μπέο ψηφίζουμε, Ψήφο δεν χαρίζουμε, για το καλό του πανέμορφου Βόλου!

Αγαπητέ Σύντροφε και Φίλε Γιώργο,

Στην πρωινή σου εκπομπή Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014 σχολίαζες με τη φράση Μπάρμπα- Λάμπρο, ότι έμεινες έκπληκτος διότι εγώ έβαλα υποψηφιότητα με τον Μεγάλο Αχιλλέα Μπέο.

Φίλε Γιώργο δεν μπορώ να παραλείψω ότι εσύ και εγώ και τα 2.500.000 ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ του μεγάλου μας Αντρέα, βοηθήσαμε να πάει η Ελλάδα μπροστά, αλλά τώρα με το απόκομμα του ΠΑΣΟΚ στη μετά Ανδρέα εποχή φτάσαμε τον περήφανο Ελληνικό Λαό να βαδίζει και να παραμιλά. Δεν ξέρω τι προσωπικά έχεις με τον Αχιλλέα Μπέο εσύ και οι άλλοι αντίπαλοί του και λέτε να μη φτάσει ο Βόλος να έχει Δήμαρχο άνθρωπο της νύχτας και επειδή τον κατηγορείτε ότι δεν έχει πρόγραμμα, ενώ οι άλλοι που είχαν μεγαλόπνοα προγράμματα έκαναν τα πάντα για να μείνει ο Βόλος στο τέλμα.

Εχεις διανοηθεί ως συνταξιούχος των 600 ευρώ , πως θα μπορούσες να ζήσεις;

Απεδείχθη ότι όλοι ενδιαφέρονται για την καρέκλα και τους αξίζει ο τίτλος «Επαγγελματίες Βουλευτές» και συγκεκριμένα επειδή έχω προσωπική παρουσία στην ιστορική πλατεία Ελευθερίας πάνω από 50 χρόνια, όλοι αυτοί που υποστηρίζεις περνούσαν από το μαγαζί μου και παρακαλούσαν να τους βοηθήσω σε κάθε εκλογική Μάχη.

Τώρα τέλος, τα ψέματα τελείωσαν !!! Ολοι μαζί με τον Αχιλλέα Μπέο για έναν όμορφο και φανταστικό ενιαίο Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου