ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Περίληψη διακήρυξης διαγωνισμού

περίληψη-διακήρυξης-διαγωνισμού-792688

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ταχ. Δ/νση : 37001 Ζαγορά

Τηλ: 2426350208 Ζαγορά 22-08-2016

FAX: 2426049793 Αρίθμ. Πρωτ: 6961

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου διακηρύττει ότι:

Εκτίθεται σε φανερή προφορική πλειοδοτική δημοπρασία την 5η του μηνός Σεπτεμβρίου έτους 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00π.μ. μέχρι 12:00μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Τσαγκαράδας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Μουρεσίου, η εκμίσθωση υπό της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, δημοτικού ακινήτου [ΚΑΤΑΣΤΉΜΑΤΟΣ] που βρίσκεται στην Τ.Κ. ΚΙΣΣΟΥ του Δήμου Ζαγορας Μουρεσίου συνολικού εμβαδού 55,02τ.μ. για τρία έτη (3) έτη, ως κατάστημα Υ.Ε. [καφετέρεια –ουζερι –ζαχαροπλαστείο], με τους ακόλουθους όρους:

Ως τιμή εκκίνησης έχει ορισθεί το ποσό των 250,64€ μηνιαίως ήτοι 3.007,68€ ετησίως.

Η διάρκεια της μίσθωσης είναι τριετής.

Για να λάβει κάποιος μέρος στη δημοπρασία πρέπει να προσκομίσει:

– Γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή αναγνωρισμένης Τράπεζας περί κατάθεσης εγγύησης 300,77€ (τριακόσια και εβδομήντα επτά % του ευρώ) και αξιόχρεο εγγυητή, η οποία θα αντικατασταθεί κατά την υπογραφή του συμφωνητικού με άλλη, αορίστου διαρκείας, ποσού ίσου με το 10% επί του συνόλου των επιτευχθέντων ενοικίων της τριετούς μίσθωσης.

– Φορολογική και Δημοτική ενημερότητα.

– Να παρουσιάσει εγγυητή αξιόχρεο, ευθυνόμενο αλληλέγγυα και εις ολόκληρο με αυτόν, για την κανονική καταβολή των μισθωμάτων και για την εκπλήρωση των όρων της δημοπρασίας.

– Να καταθέσει υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86 εις την οποία θα αναφέρεται ότι έλαβε γνώση της διακηρύξεως και του σχεδίου του καταρτισθησομένου συμφωνητικού μισθώσεως και ότι αποδέχεται πλήρως το περιεχόμενό τους. Επί νομικών προσώπων την υπεύθυνη δήλωση υπογράφει ο νόμιμος αντιπρόσωπος.

– Αν κάποιος πλειοδοτεί για λογαριασμό άλλου οφείλει να το δηλώσει προς την επί της δημοπρασίας επιτροπή, προ της ενάρξεως του διαγωνισμού, παρουσιάζοντας και το προς τούτο πληρεξούσιο, αλλιώς θωρείται ότι πλειοδοτεί δι’ ίδιο λογαριασμό. Οι εκπρόσωποι εταιρειών θα καταθέσουν αντίγραφα των αποφάσεων του ΔΣ τους περί της συμμετοχής των εταιρειών στη δημοπρασία

– Οι συμμετέχουσες εταιρίες θα προσκομίσουν επικυρωμένα αντίγραφα των καταστατικών τους με όλες τις επελθούσες τροποποιήσεις. Επιπλέον, οι ΑΕ θα προσκομίσουν πιστοποιητικό της αρμόδιας Διευθύνσεως Εμπορίου περί του καταστατικού και των τυχόν τροποποιήσεών του, μαζί με τα ΦΕΚ δημοσιεύσεως αυτών, οι υπόλοιπες εταιρίες (ΕΠΕ, ΕΕ, ΟΕ) πιστοποιητικό του αρμοδίου Δικαστηρίου στο οποίο θα αναφέρεται η σύσταση και οι τροποποιήσεις των καταστατικών τους, οι δε ΕΠΕ και τα αντίστοιχα ΦΕΚ.

– Όλα τα έξοδα της δημοπρασίας, δημοσίευσης, κηρύκεια κ.τ.λ. βαρύνουν τον μισθωτή – τελευταίο πλειοδότη.

– Οι όροι εκμίσθωσης θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχείου και της Τοπικής Κοινότητας.

– Σε περίπτωση που η δημοπρασία προβεί άγονη επαναλαμβάνεται την επόμενη εβδομάδα την ίδια ημέρα και ώρα χωρίς άλλη ειδοποίηση.

Για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου, εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 2426350208 και FAX 2426049793.

Ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

ΚΟΥΤΣΑΦΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου