ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, 7/2/15

δικαστικο-αποσπασμα-ταχυδρομοσ-7-2-15-682084

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Ο υπογραφόμενος Δικαστικός Επιμελητής του Πρωτοδικείου Βόλου κ. ΚΩΝΣΤΑ-ΝΤΙΝΟΣ Β. ΜΑΓΑΛΙΟΣ, κάτοικος Βόλου, οδός Κωνσταντά αριθμός 128, δηλώνω ότι στις είκοσι πέντε (25) Φεβρουαρίου 2015 έτους, ημέρα Τετάρτη και από ώρα 4.00 μ.μ. μέχρι 5.00 μ.μ. το απόγευμα της ίδιας ημέρας και στο συνηθισμένο τόπο για δημοσίους και αναγκαστικούς πλειστηριασμούς, δηλαδή στο Ειρηνοδικείο Αλμυ-ρού, αίθουσα συνεδριάσεων, που βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου αριθ-μός 145, που ορίστηκε με το νόμο 3714/7-11-2008 (ΦΕΚ Α’ 231/2008), με υπάλληλο του πλειστηριασμού την Συμβολαιογράφο Αλμυρού, κ. ΕΛΕΝΗ ΚΑΚΑΣΗ-ΚΟΥΜΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, με έδρα τον Αλμυρό Μαγνησίας, οδός Γρηγοριάδη αριθμός 3 (τηλ. 24220 -23963) ή τον νόμιμο αναπληρωτή της σε κώλυμα αυτής, θα εκτεθεί σε αναγκαστικό πλειστηριασμό με επίσπευση της Ανώνυμης Τραπεζικής Εταιρείας, που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Σταδίου αριθμός 40, με την επωνυμία «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ALPHA BANK», νόμιμα εκπροσω-πούμενης, η ακίνητη περιουσία του οφειλέτη Κωνσταντίνου Μαμούρα του Χρήστου και της Παναγιώτας, κατοίκου Αλμυρού, οδός Μυρμιδόνων αριθμός 7, που κατασχέ-θηκε αναγκαστικά με την με αριθμό 32/2014 Έκθεσή μου Αναγκαστικής Κατά-σχεσης Ακίνητης Περιουσίας, δηλαδή εκπλειστηριάζεται:

1) Το με στοιχεία Γιώτα ένα (Ι-1) διαμέρισμα του ισογείου οικοδομής, που είναι κτισμένη σε οικόπεδο συνολικής εκτάσεως τετρακοσίων εξήντα τριών και 61/100 (463,61) τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκεται εντός του εγκεκριμένου σχεδίου της πόλης του Αλμυρού, στην κτηματική περιφέρεια της Δημοτικής Κοινότητας Αλμυρού, της δημοτικής ενότητας Αλμυρού, του Δήμου Αλμυρού, της περιφερειακής ενότητας Μαγνησίας, της περιφέρειας Θεσσαλί-ας, του Υποθηκοφυλακείου Αλμυρού, στη συνοικία «Ευαγγελισμός» και επί της ανώ-νυμης δημοτικής οδού του ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης του Αλμυρού. Το παρα-πάνω με στοιχεία Γιώτα ένα (Ι-1) διαμέρισμα αποτελεί αυτοτελή, ανεξάρτητη, διηρη-μένη και διακεκριμένη οριζόντια ιδιοκτησία, διεπομένη από τις διατάξεις του Ν.3741/1929 και των άρθρων 1002 και 1117 του Α.Κ. και αποτελείται σύμφωνα με τον τίτλο κτήσεως από ένα σαλόνι-τραπεζαρία, δύο (2) υπνοδωμάτια, χωλ, κουζίνα και λουτρό, βεράντα προς τον δυτικό ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου και εξώστη προς τον ανατολικό ακάλυπτο χώρο αυτού προς την δημοτική οδό, έχει εμβαδόν κύριας ιδιοκτησίας ογδόντα ένα και 76/100 (81,76) τετραγωνικά μέτρα και συνορεύει Βόρεια εν μέρει με τον χώρο της πυλωτής, εν μέρει με το κεντρικό κλιμακοστάσιο και τον διά-δρομο του ορόφου και εν μέρει με ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου, Νότια εν μέρει με ιδιοκτησία Νικολάου Μπέκου και εν μέρει με ιδιοκτησία Νικολάου Νταϊλιάνη, Ανατολι-κά εν μέρει με ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου και πέραν αυτού με την ανώνυμη δημο-τική οδό και εν μέρει με το κεντρικό κλιμακοστάσιο της οικοδομής και Δυτικά εν μέρει με ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου και εν μέρει με τον κοινόχρηστο διάδρομο του ο-ρόφου.

Τιμή πρώτης προσφοράς για την έναρξη του Πλειστηριασμού ορίστηκε το ποσό των πενήντα πέντε χιλιάδων πεντακοσίων ενενήντα ευρώ (55.590,00) €.

2) Το με στοιχεία Άλφα ένα (Α-1) διαμέρισμα του πρώτου (Α) πάνω από το ισόγειο ορόφου οικοδομής, που είναι κτισμένη σε οικόπεδο συνολικής εκτάσεως τετρακοσίων εξήντα τριών και 61/100 (463,61) τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκεται εντός του ε-γκεκριμένου σχεδίου της πόλης του Αλμυρού, στην κτηματική περιφέρεια της Δημοτι-κής Κοινότητας Αλμυρού, της δημοτικής ενότητας Αλμυρού, του Δήμου Αλμυρού, της περιφερειακής ενότητας Μαγνησίας, της περιφέρειας Θεσσαλίας, του Υποθηκοφυλα-κείου Αλμυρού, στη συνοικία «Ευαγγελισμός» και επί της ανώνυμης δημοτικής οδού του ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης του Αλμυρού. Το παραπάνω με στοιχεία Άλφα ένα (Α-1) διαμέρισμα αποτελεί αυτοτελή, ανεξάρτητη, διηρημένη και διακεκριμένη οριζόντια ιδιοκτησία, διεπομένη από τις διατάξεις του Ν.3741/1929 και των άρθρων 1002 και 1117 του Α.Κ. και αποτελείται από ένα σαλόνι-τραπεζαρία, δύο (2) υπνο-δωμάτια, χωλ, κουζίνα και λουτρό, με δύο (2) εξώστες τον έναν προς τον ανατολικό ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου προς την ανώνυμη δημοτική οδό και τον άλλον προς τον δυτικό ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου, έχει εμβαδόν κύριας ιδιοκτησίας ογδόντα ένα και 46/100 (81,46) τετραγωνικά μέτρα και συνορεύει Βόρεια εν μέρει με ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου, εν μέρει με το κεντρικό κλιμακοστάσιο και τον διάδρομο του ο-ρόφου και εν μέρει με το με στοιχεία (Α-2) διαμέρισμα του ιδίου ορόφου, Νότια εν μέ-ρει με ιδιοκτησία Νικολάου Μπέκου και εν μέρει με ιδιοκτησία Νικολάου Νταϊλιάνη, Ανατολικά εν μέρει με ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου και πέραν αυτού με την ανώνυ-μη δημοτική οδό και εν μέρει με το κεντρικό κλιμακοστάσιο της οικοδομής και Δυτικά εν μέρει με ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου και εν μέρει με τον κοινόχρηστο διάδρομο του ορόφου.

Τιμή πρώτης προσφοράς για την έναρξη του Πλειστηριασμού ορίστηκε το ποσό των εξήντα εννέα χιλιάδων εκατόν ενενήντα ευρώ (69.190,00) €.

3) Το με στοιχεία Βήτα ένα (Β-1) διαμέρισμα του δεύτερου (Β) πάνω από το ισόγειο ορόφου οικοδομής, που είναι κτισμένη σε οικόπεδο συνολικής εκτάσεως τετρακοσίων εξήντα τριών και 61/100 (463,61) τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκεται εντός του ε-γκεκριμένου σχεδίου της πόλης του Αλμυρού, στην κτηματική περιφέρεια της Δημοτι-κής Κοινότητας Αλμυρού, της δημοτικής ενότητας Αλμυρού, του Δήμου Αλμυρού, της περιφερειακής ενότητας Μαγνησίας, της περιφέρειας Θεσσαλίας, του Υποθηκοφυλα-κείου Αλμυρού, στη συνοικία «Ευαγγελισμός» και επί της ανώνυμης δημοτικής οδού του ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης του Αλμυρού. Το παραπάνω με στοιχεία Βήτα ένα (Β-1) διαμέρισμα αποτελεί αυτοτελή, ανεξάρτητη, διηρημένη και διακεκριμένη οριζόντια ιδιοκτησία, διεπομένη από τις διατάξεις του Ν.3741/1929 και των άρθρων 1002 και 1117 του Α.Κ. και αποτελείται σύμφωνα με τον τίτλο κτήσεως από ένα σαλόνι-τραπεζαρία, δύο (2) υπνοδωμάτια, χωλ, κουζίνα και λουτρό, με δύο (2) εξώ-στες τον έναν προς τον ανατολικό ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου προς την ανώνυμη δημοτική οδό και τον άλλον προς τον δυτικό ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου, έχει εμ-βαδόν κύριας ιδιοκτησίας ογδόντα ένα και 46/100 (81,46) τετραγωνικά μέτρα και συ-νορεύει Βόρεια εν μέρει με ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου, εν μέρει με το κεντρικό κλιμακοστάσιο και τον διάδρομο του ορόφου και εν μέρει με το με στοιχεία (Β-2) δια-μέρισμα του ιδίου ορόφου, Νότια εν μέρει με ιδιοκτησία Νικολάου Μπέκου και εν μέρει με ιδιοκτησία Νικολάου Νταϊλιάνη, Ανατολικά εν μέρει με ακάλυπτο χώρο του οικοπέ-δου και πέραν αυτού με την ανώνυμη δημοτική οδό και εν μέρει με το κεντρικό κλιμα-κοστάσιο της οικοδομής και Δυτικά εν μέρει με ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου και εν μέρει με τον κοινόχρηστο διάδρομο του ορόφου.

Τιμή πρώτης προσφοράς για την έναρξη του Πλειστηριασμού ορίστηκε το ποσό των εβδομήντα χιλιάδων εξακοσίων τριάντα πέντε ευρώ (70.635,00) €.

Τα ακίνητα που εκπλειστηριάζονται βαρύνονται σύμφωνα με το με αριθμό 28/586/2014 Πιστοποιητικό της Υποθηκοφύλακα Αλμυρού με δύο (2) Προσημειώσεις Υποθήκης υπέρ της ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΕ. Ο πλειστηριασμός αυτός διενεργείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Π.Δ. Προσκαλούνται λοιπόν όσοι θέλουν να γίνουν αγοραστές να προσέλθουν και να πλειοδοτήσουν, συμμορφούμενοι με τους όρους της με αριθμό 49/2014 Α’ Επαν. Περίληψής μουΚατασχετήριας Έκθεσης Ακίνητης Περιουσίας.

Βόλος 6 Φεβρουαρίου 2015

Ο Δηλοποιών Δικαστικός Επιμελητής

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β. ΜΑΓΑΛΙΟΣ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου