ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

αποσπασμα-κατασχετηριασ-εκθεσησ-ακι-416551

Της οφειλέτιδος Δήμητρας Κουτρούμπα του Δημητρίου και της Ευσταθίας σύζυγος Χαράλαμπου Κρανά κατοίκου Αλμυρού Ν. Μαγνησίας, οδός Αθηνών αρ. 58 Επισπεύσει Παναγιώτη Τσέκενη του Γεωργίου, κατοίκου Αθηνών, οδός Βελβενδού αρ. 7
Εγώ ο δικαστικός επιμελητής του Πρωτοδικείου Βόλου Παναγιώτης Γ. Κολώνιας, κάτοικος Βόλου, οδός Αντωνοπούλου αριθμός 127 , τηλ. 24210-30978. ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ: Στις εννέα ( 9 ) του μηνός Ιουνίου, του έτους δύο χιλιάδες δέκα (2010), ημέρα Τετάρτη, από την 4η έως και την 5η απογευματινή ώρα της ίδιας ημέρας, στο Ειρηνοδικείο Αλμυρού και ενώπιον της συμβολαιογράφου και κατοίκου Αλμυρού κ, Ελένης Κακασή, ως υπάλληλου του πλειστηριασμού, ή σε περίπτωση κωλύματος της, ενώπιον του νομίμου αναπληρωτή της εκτίθεται σε δημόσιο αναγκαστικό πλειστηριασμό η αναγκαστικά κατασχεθείσα ακίνητη περιουσία της ανωτέρω οφειλέτιδος της οποίας η περιγραφή έχει ως εξής: 1. ένας αγρός, ξηρικός έκτασης έξι (6) στρεμμάτων περίπου ή όσο είναι περισσότερο ή λιγότερο που βρίσκεται στη θέση «Αυλαγάδες» του δημοτικού διαμερίσματος Κροκίου Δήμου Αλμυρού, το οποίο συνορεύει ανατολικά με ιδιοκτησία Χρήστου Μαργαρίτη, δυτικά με ιδιοκτησία Γεωργίου Νιάκα, Βόρεια με κοινοτικό χάνδακα και Νότια με ιδιοκτησία Αθανασίου Σαμαρά. Κατά την δήλωση της καθ ης η εκτέλεση το παραπάνω ακίνητο είναι μισθωμένο στον κ. Κυρίτση αντί 300,00€ το έτος. Τιμή πρώτης προσφοράς για να αρχίσει ο πλειστηριασμός 4.400,00€, Το παραπάνω ακίνητο βαρύνεται με μία υποθήκη. Και 2. ένας αγρός, ποτιστικός, τρεις χιλιάδες πεντακόσια ογδόντα πέντε τετραγωνικά μέτρα (3.585) ή όσο είναι περισσότερο ή λιγότερο που βρίσκεται στη θέση «Άγιος Παντελεήμων» του Δήμου Ν. Αγχιάλου Ν. Μαγνησίας, ο οποίος συνορεύει ανατολικά με ιδιοκτησία Γ. και Ν. Τσαγκάρη , δυτικά με αγροτικό δρόμο, Βόρεια με ιδιοκτησία Χρήστου Σαμαρά και Νότια με ιδιοκτησία Αθανασίου Τσιργή. Τιμή πρώτης προσφοράς για να αρχίσει ο πλειστηριασμός 6.600,00€, το παραπάνω ακίνητο δεν έχει κανένα βάρος.
Προσκαλούνται όσοι θέλουν να γίνουν αγοραστές, να έλθουν και να πλειοδοτήσουν στον παραπάνω τόπο και χρόνο συμμορφούμενοι με τους όρους της κατασχετήριας έκθεσης και με τις διατάξεις του Κ.Π.Δ.
Βόλος 21-5-2010 Ο δικαστικός επιμελητής ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΚΟΛΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου