ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοίνωση Δήμου Βόλου

ανακοίνωση-δήμου-βόλου-383261

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος , 10 . 8 . 2015 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αρ. Πρωτ.:76026
ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ
Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ

Προκηρύσσει ανοικτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ (της Σ.Υ.Δ., του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών, των δομών Κοιν. Προστασίας), του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. & προμήθεια φρέσκου γάλακτος δικαιούχων εργαζομένων του ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ, του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. & της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. ΒΟΛΟΥ, διάρκειας ενός (1) έτους, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 514.576,47€ με ΦΠΑ».
Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτά φυσικά ή νομικά πρόσωπα, συνεταιρισμοί και ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά, αποδεικνυόμενης της ιδιότητάς τους από πιστοποιητικό του οικείου επιμελητηρίου.
Κριτήριο κατακύρωσης για την προμήθεια των τροφίμων και φρέσκου γάλακτος, των οποίων οι συνολικές ποσότητες είναι αυτές που αναγράφονται συγκεντρωτικά στο παράρτημα Δ΄ της διακήρυξης (ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ) το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτής, είναι η χαμηλότερη τιμή για κάθε είδος, για τη συνολική ωστόσο ποσότητα αυτού όλων των παραπάνω φορέων αθροιστικά.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.
Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών : 15-9-2015 και ώρα: 08:00π.μ.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: 21-9-2015 και ώρα: 15:00μ.μ.
Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό υποβάλλεται μαζί με την προσφορά εγγύηση συμμετοχής, η οποία ορίζεται σε ποσοστό 2% επί της προϋπολογιζόμενης δαπάνης, μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
Η εγγυητική επιστολή συμμετοχής θ’ απευθύνεται στον Δήμο Βόλου και θα έχει ισχύ επτά (7) μηνών από την ημερομηνία του διαγωνισμού.
Σε περίπτωση που η προσφορά του διαγωνιζόμενου θ’ αφορά μέρος των υπό προμήθεια προϊόντων, δηλαδή για ένα ή περισσότερα είδη συγκεκριμένης ομάδας, η εγγύηση συμμετοχής εκδίδεται για ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό 2% της προϋπολογισθείσης δαπάνης μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., η οποία αναλογεί στην προσφερόμενη ποσότητα. Στην εγγυητική επιστολή συμμετοχής θα επισυνάπτεται υπογεγραμμένη από τον νόμιμο εκπρόσωπο κατάσταση που θα περιλαμβάνει αναλυτικά τον προϋπολογισμό του συνόλου των ειδών που θα συμμετάσχει κάθε προμηθευτής και θα υπολογίζεται το ποσό της εγγυητικής επιστολής συμμετοχής σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 26 του Ε.Κ.Π – Ο.Τ.Α.
Πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου Βόλου, ταχυδρομική δ/νση Πλατεία Ρήγα Φεραίου 1, αρμόδιος υπάλληλος Κωνσταντίνος Ρέππος, τηλ:2421350119, 2421350106, FAX: 2421097610 και στην ηλεκτρονική δ/νση του Δήμου Βόλου www.dimosvolos.gr.
Η παρούσα υπογράφεται σύμφωνα με την αριθ. πρωτ. 8428/29-01-2015 απόφαση Δημάρχου Βόλου περί ανάθεσης αρμοδιοτήτων στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Βόλου.
Τα έξοδα δημοσίευσης βαρύνουν τον ανάδοχο.
Ημερομηνία αποστολής της διακήρυξης στην Υπηρεσία Επισήμων Εκδόσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης: 10/8/2015.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου