ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ευχαριστήριο

ευχαριστήριο-356126

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΙΝΗΤΙΚΑ

ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

“ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”

ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 207/2009

Βόλος26/09/2019

Αρ. Πρωτ. : = 87=

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Δ.Σ. του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”, με αφορμή την επιτυχημένη Επετειακή Εκδήλωση – Συναυλία “95 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ – 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ” της 9ης Σεπτεμβρίου 2019, που διοργάνωσε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δ. Βόλου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια, τον πρ. Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δ. Βόλου κ. Απόστολο Γαλάτη και Απόστολο Ζαρκάδα – Βεργή, την κα Χρύσα Δραντάκη, την κα Εύα Κατούνια, την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δ. Βόλου και ιδιαίτερα τον Μαέστρο – Αρχιμουσικό κ. Βασίλη Τασούδη, με πρωτοβουλία του οποίου υλοποιήθηκε η συναυλία, καθώς επίσης και όλους τους σολίστ.

Τους Ανδρέα Κατσιγιάννη, Έρρικα Πατρικίου και Κωνσταντίνο Ζεμπίλα για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΚΠΟΛ, στην “ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟΣ” για την Διάσωση του Πολιτιστικού Αποθέματος, στην Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δ. Βόλου ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ και στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων Νομού Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ) για την υποστήριξη.

Τους χορηγούς : τον κ. Σωτήρη Μπουρλιό και την Εταιρεία
BRAND ’N ROLL – DESIGN & CONSULTING (Υπηρεσίεςδημιουργίας, προβολής και προώθησης), τον κ. Αχιλλέα Τζαλάκα και την Εταιρεία υγειοMED (Προϊόντα και Υπηρεσίες Υγείας), τον κ. Μίλτο Μουστακαλή και το PARK Hotel Volos, τον κ. Σεραφείμ Γκέρο και το COUGAR Sport Βόλος, τον κ. Δημήτρη Χαντζηπλάκη και το Ουζερί Φαγοποτείο “Τα Φιλαράκια”, τον κ. Παύλο Πάνο και το “χρώμα Panos”, και τον κ. Γιάννη Βαλιάντζα “ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΛΙΑΝΤΖΑΣ”.

Τους χορηγούς επικοινωνίας : TRT – ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, την εφημερίδα “ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ” και τον Ιστότοπο ειδήσεων
www.taxydromos.gr, το ράδιο “ΒΕΡΑ” – Βολιώτικη Ελεύθερη Ραδιοφωνία, το ράδιο “ΑΚΡΟΑΜΑ” 99,8 FM και τον Ιστότοπο ειδήσεων www.akroama.gr, τον Ιστότοπο ειδήσεων “www.myvolos.net”e-νημέρωση με άποψη, την ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Ε. ΒΟΛΟΣ “9,86 Ραδιοφωνικός Σταθμός – Βόλος” και τον Ιστότοπο ειδήσεων “www.thessalikipress.gr”

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον διακεκριμένο δημοσιογράφο κ. Σωτήρη Πολύζο, που παρουσίασε την Επετειακή Εκδήλωση – Συναυλία, καθώς επίσης και όλα τα μέλη αλλά και τους φίλους του Σωματείου που τίμησαν με την παρουσία τους την Επετειακή Εκδήλωση – Συναυλία.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους : “ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΣΜΗΜΑ”, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ “ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ”, CAFÉ “DE FLOR”, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ “Η ΠΕΝΑ”, “ΚΕΧΑΪΔΗΣ” – ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ και το “GHETTO” BarberShop, για τη διάθεση των εισιτηρίων.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πέτρος Μπέλλος

Κερασία Ζορμπά

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου