ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ευχαριστηριο-963249

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
ΤΟΥ Γ.Ν. ΒΟΛΟΥ

Προ ολίγων ημερών, μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό στη σπονδυλική μου στήλη, βρέθηκα στο Γ.Ν. ΒΟΛΟΥ όπου και υποβλήθηκα σε ΔΙΑΔΕΡΜΙΚΗ ΣΠΟΝΔΥΛΟΔΕΣΙΑ από μια εξαιρετική ομάδα νευροχειρούργων που έχουμε την τύχη να βρίσκονται στο νοσοκομείο Βόλου και την αποτελούν οι κύριοι Αθ. Μανιώτης, Δημ. Μπαχάλ & Β. Παραγιούτσικος.

Οι οποίοι έχουν καταφέρει το (ακατόρθωτο } Έχουν καταφέρει σε ένα Δημόσιο Νοσοκομείο, με τα πολλά και δυστυχώς άλυτα προβλήματά του, να επιτυγχάνονται τέτοιες δύσκολες επεμβάσεις με τις πιο σύγχρονες τεχνικές που λίγα νοσοκομεία διενεργούν αυτή τη στιγμή στη χώρα μας.

Είμαι ευγνώμων απέναντι σε όλο το τμήμα της νευροχειρουργικής κλινικής που στάθηκαν δίπλα μου και συνέβαλλαν στην αποκατάσταση της υγείας μου. Έχω όμως και την ανάγκη να κάνω μια προσωπική αναφορά σε πρόσωπα που άφησαν το δικό τους αποτύπωμα σε όλη αυτή τη διαδικασία.

Όπως, ο νευροχειρούργος κ. Αθανάσιος Μανιώτης, αυτός ο εξαιρετικός ιατρός που στάθηκε απέναντι μου σίγουρος και ξεκάθαρος και έβαλε τέλος στη σύγχυσή μου . Έτσι σίγουρα και ξεκάθαρα τον εμπιστεύτηκα και θα το έκανα ξανά και ξανά! Γνώριζα ήδη το όνομα του συνεπώς και το βιογραφικό του, αυτό όμως που δεν γνώριζα και έμαθα είναι ότι για έναν ασθενή η επιστημονική επάρκεια καθώς και οι δυνατότητες του γιατρού που θα επιλέξει δεν αρκεί να αποτυπώνονται μόνο μέσα από τίτλους αλλά θα πρέπει να αποτυπώνονται και στον ίδιο τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου. Έτσι και εγώ απέναντί μου αντίκρισα έναν ικανό γιατρό αλλά και εξαιρετικό άνθρωπο, μέσα από τον αποφασιστικό, ξεκάθαρο, απλό και άμεσο λόγο του.

Επίσης, ο νευροχειρούργος κ. Βάιος Παραγιούτσικος που είχα την τύχη να έχω δίπλα μου από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στα επείγοντα και ήταν αυτός που εξαρχής αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της κατάστασης και με γρήγορα αντανακλαστικά προέβη στις απαραίτητες κινήσεις και στην αποφυγή λαθών με προσωπική του επίβλεψη και καθοδήγηση.

Δεν μπορώ να μην αναφέρω τον φυσικοθεραπευτή κ. Χρυσόστομο που με πρόσεξε σαν παιδί του. Ήταν αυτός που μου έδωσε δύναμη να σταθώ όρθια και τα χέρια του ήταν στήριγμα στα πρώτα μου βήματα.

Στήριγμα επίσης αυτής της ομάδας αλλά και δικό μου αποτελεί το νοσηλευτικό προσωπικό της χειρουργικής που με φρόντιζαν καθημερινά και όλοι μου συμπεριφέρθηκαν εξαιρετικά και δεν μπορώ να μην αναφερθώ στον Τριαντάφυλλο, στην Ευτυχία, στις 3 Λαρισαίες υπέροχες νοσοκόμες Αθανασία, Γεωργία, Γεωργία, που μου χάρισαν κουράγιο, δύναμη, γέλιο και ένα γλυκό χάδι τις δύσκολες ημέρες.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ & ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΕΥΓΝΩΜΩΝ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΑΝΤΟΥΡΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου