ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Τα βελτιωμένα χαμηλά και στενά δενδροκομικά τρακτέρ για τους επαγγελματίες δενδροκαλλιεργητές

τα-βελτιωμένα-χαμηλά-και-στενά-δενδρο-942497

Τα βελτιωμένα χαμηλά και στενά δενδροκομικά τρακτέρ για τους επαγγελματίες δενδροκαλλιεργητές

Καθαρή απόδοση. Ανταποδοτική παραγωγικότητα.

Η New Holland έχει μακρά παράδοση υπεροχής και εδραιωμένης πρωτοπορίας στην κατασκευή ειδικών τρακτέρ για δενδροκαλλιέργειες. Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να καλύψουν τις ανάγκες των επαγγελματιών δενδροκαλλιεργητών που αναζητούν ένα μηχάνημα με μικρές διαστάσεις και εξαιρετικές επιδόσεις από 55 έως 75hp. Οι νέες σειρές T3F και T3LP έχουν από τρία μοντέλα με κινητήρες της FPT Industrial, με σύστημα ψεκασμού καυσίμου Common Rail, με 3 κυλίνδρους, με 2,9 λίτρα με turbo και intercooler, σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς εκπομπών ρύπων Stage V. Η μέγιστη ισχύς έως 75hp επιτυγχάνεται τώρα από τις 1.900 στροφές ανά λεπτό, και αυτή η ιπποδύναμη διατηρείται μέχρι και τις 2.300 στροφές ανά λεπτό του κινητήρα. Αυτό βοηθάει κατά τη διάρκεια της εργασίας στο χωράφι, καθώς η μέγιστη ισχύς παράγεται σε χαμηλότερες στροφές του κινητήρα, για εξοικονόμηση καυσίμου και μείωση του κόστους λειτουργίας.

Επίτευξη μέγιστης ροπής

Οι νέοι κινητήρες Stage V στα T3F & T3LP παρέχουν μέγιστη ροπή 341 Nm στις 1.400 στροφές ανά λεπτό στα μοντέλα 75hp και διαθέτουν 49% απόθεμα ροπής για εύκολη αντιμετώπιση των εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών.

Μεγάλη ποικιλία σε κιβώτια ταχυτήτων

Στις νέες σειρές T3F &T3LP, το απλό και ανθεκτικό σασμάν κάνει τέλεια τη δουλειά του. Τόσο η σειρά T3F όσο και η T3LP έχουν προαιρετικά την δυνατότητα για υπερ-αργές ταχύτητες (creeper) για να μειώσουν την κίνηση προς τα εμπρός στα 100 μέτρα την ώρα για βαριές εργασίες με PTO όπως ο καταστροφέας κλαδιών.

Εξαιρετικά χαρακτηριστικά, εύκολος χειρισμός, κορυφαία απόδοση.

Οι νέες σειρές T3F και T3LP συνοδεύονται από τις σωστές προδιαγραφές και προαιρετικό εξοπλισμό για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των αγροτών στην κατηγορία αυτή. Το σύστημα του υδραυλικού με δύο εξωτερικές μπουκάλες, προσφέρει ανυψωτική ικανότητα έως 2.277 κιλών στη σειρά T3F και 2.800 κιλών στην σειρά T3LP. Το δοκιμασμένο σύστημα Lift-O-Matic™ είναι στάνταρ και στις δύο σειρές τρακτέρ. Και οι δύο σειρές έχουν κομπλάρισμα του ΠΤΟ με υδραυλική υποβοήθηση, δύο ταχυτήτων 540 και 540E ως στάνταρ, ενώ προαιρετικά υπάρχει συγχρονισμός του ΠΤΟ με την ταχύτητα πορείας για εργασίες ακριβείας όπως η λίπανση και η σπορά.

Αυτόματη λειτουργία υδραυλικού και σύστημα Lift-O-Matic™

Το υδραυλικό είναι εξοπλισμένο με δύο εξωτερικές υδραυλικές μπουκάλες για να συνδυάζει το χαμηλό ύψος με μία εντυπωσιακή ανυψωτική ικανότητα 2.277 κιλών στο T3F και 2.800 κιλών στο T3LP. Το σύστημα Lift-O-Matic™ είναι στάνταρ και επιτρέπει στο παρελκόμενο να ανυψώνεται και να χαμηλώνει ξανά στο ίδιο ύψος χρησιμοποιώντας ένα μόνο μοχλό στη δεξιά κονσόλα. Προαιρετικά, οι χούφτες στα μπράτσα χρησιμεύουν στην απλούστευση της διαδικασίας κοτσαρίσματος του παρελκόμενου.

Επιλογές στροφών δυναμοδότη (PTO)

Και οι δύο σειρές είναι εξοπλισμένες ως στάνταρ με δύο ταχύτητες PTO : 540 και 540E. Μία έκδοση τριών ταχυτήτων, 540, 540E και στροφές συγχρονισμένες με την ταχύτητα πορείας είναι διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας. Ο επιλογέας ταχυτήτων βρίσκεται αριστερά από το κάθισμα του χειριστή. Το κομπλάρισμα του δυναμοδότη (PTO) γίνεται με υδραυλική υποβοήθηση μέσω ενός μοχλού, που μειώνει την δύναμη που χρειάζεται για την λειτουργία του συμπλέκτη, κάνοντας την ενεργοποίηση του παρελκόμενου απλή υπόθεση. Ένα κουμπί ασφαλείας για τον έλεγχο της απενεργοποίησης του PTO είναι επίσης διαθέσιμο στην μπροστινή κονσόλα.

Υδραυλική ισχύς για κάθε ανάγκη

Τα νέα T3F και T3LP είναι εξοπλισμένα ως στάνταρ με υδραυλική αντλία που παρέχει μέχρι 52 λίτρα ανά λεπτό. Τα τρακτέρ διαθέτουν επίσης μία δεύτερη ανεξάρτητη αντλία 32 λίτρων ανά λεπτό για το τιμόνι, έτσι η κύρια αντλία να έχει πλήρη παροχή ανεξάρτητα από την λειτουργία του τιμονιού. Όλα τα μοντέλα μπορούν να παραγγελθούν με έως και 3 βοηθητικά χειριστήρια με προαιρετικό ρυθμιστή παροχής. Επιπλέον στις νέες σειρές υπάρχουν, μία καθαρή θέα προς το πίσω μέρος του τρακτέρ και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες συνδέσεις.

Ευρύχωρο περιβάλλον χειριστή, εργονομική λειτουργία

Όλοι οι κύριοι μοχλοί και τα κουμπιά ελέγχου βρίσκονται σε εργονομική θέση στην μπροστινή ή στη δεξιά κονσόλα. Η ανύψωση στο κέντρο του δαπέδου έχει τώρα μειωμένο πλάτος, το ποδόγκαζο είναι καλύτερα τοποθετημένο, ο μοχλός ταχυτήτων και το χειρόφρενο, σε συνδυασμό με πιο συμμαζεμένα καλύμματα και νέο κάθισμα με μεγαλύτερη διαδρομή εμπρός και πίσω, προσφέρει ένα ευρύχωρο περιβάλλον χειριστή.

Βελτιστοποίηση πρόσφυσης

Όλα τα μοντέλα με διπλό διαφορικό είναι εξοπλισμένα ως στάνταρ με ηλεκτροϋδραυλικό κομπλάρισμα τετρακίνησης και κάρο στο εμπρόσθιο και πίσω διαφορικό. Ο μπροστινός άξονας διαθέτει σύστημα περιορισμένης ολίσθησης διαφορικού, ενώ οι πίσω μειωτήρες είναι πλανητικού τύπου και βρίσκονται εσωτερικά μέσα σταχωνιά, μια σύγχρονη σχεδίαση για μεγαλύτερη δύναμη και την αντοχή.

Σειρά NewHolland T3: διαφορετικές λύσεις για συγκεκριμένες ανάγκες.

Και οι δύο σειρές κατασκευάζονται με τον ίδιο κινητήρα και κιβώτιο ταχυτήτων αλλά εξειδικεύονται σε διαφορετικές εργασίες. Το T3F είναι για την καθημερινή εργασία σε στενές δενδροκαλλιέργειες με πολλές ώρες εργασίας με τον δυναμοδότη (PTO), ενώ η ευελιξία είναι βασική. Ωστόσο, το νέο T3LP ταιριάζει καλύτερα σε θερμοκήπια και μικρές εκμεταλλεύσεις, όπως τα πτηνοτροφεία, καθώς και σε φαρδιές δενδροκαλλιέργειες ξηρών φρούτων και ελιές, όπου το χαμηλό ύψος και το μεγαλύτερο πλάτος είναι ευπρόσδεκτα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου