ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Το πρωί της Παρασκευής στη Σίνδο η απόφαση για τη σύνθεση της επιτροπής αγροτών που θα συναντήσει τον Μητσοτάκη

το-πρωί-της-παρασκευής-στη-σίνδο-η-απόφ-1043135

Οι αγρότες ξεκαθαρίζουν πως δεν επιδιώκουν να παρευρεθούν απλά και μόνο σε μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό, αλλά θέλουν να τον ακούσουν να τους δίνει λύσεις

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες των αγροτών για τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία προγραμματίζεται για την προσεχή Δευτέρα. Στη συνάντηση αυτή θα παρευρεθούν εκπρόσωποι αγροτών από όλη την Ελλάδα και σε αυτό το πλαίσιο, στις 11 το πρωί της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική σύσκεψη στο δημαρχείο της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη, όπου θα αποφασίστεί ποια άτομα θα συνθέσουν την επιτροπή, η οποία θα τα πει με τον πρωθυπουργό.

Οι αγρότες ξεκαθαρίζουν πως στο συγκεκριμένο ραντεβού δεν επιδιώκουν να παρευρεθούν απλά και μόνο σε μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό, αλλά θέλουν να τον ακούσουν να τους δίνει λύσεις.

«Είμαστε 5 μήνες άνεργοι κτηνοτρόφοι, χωρίς ζώα… δεν έχει γίνει τίποτα», είπε ο Κωνσταντίνος Κοκούλης από τον Παλαμά Καρδίτσας, ενώ ο Κώστας Τζέλλας, Πρόεδρος Αγροτικών Συλλόγων Παλαμά Καρδίτσας επισήμανε πως «στείλαμε τα αιτήματά μας, αφορούν τους αγρότες πολης της Ελλάδας. Τα μελέτησε γρήγορα ο πρωθυπουργός, ελπίζουμε να δώσει λύσεις. Μας εξέπληξε λίγο η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου πως θα μας ακούσει ο πρωθυπουργός. Δεν θέλουμε να μας ακούσει, θέλουμε να δώσει λύσεις».

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου