ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Τη Δευτέρα η συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες μετά την επιστολή που του έστειλαν

τη-δευτέρα-η-συνάντηση-μητσοτάκη-με-αγ-1042986

«Ανοιχτοί δρόμοι, σημαίνει συνέχιση του διαλόγου», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος – Εκπρόσωποι από κάθε περιοχή θα είναι στη συνάντηση λένε οι αγρότες που ζητούν λύση στα προβλήματά τους

Την πρόθεση του πρωθυπουργού να συναντηθεί με τους αγρότες την ερχόμενη Δευτέρα, γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

«Ελήφθη η επιστολή των αγροτών, ο πρωθυπουργός όπως έχουμε πει, είναι διατεθειμένος να τους συναντήσει τη Δευτέρα», είπε συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι «περιμένουμε να δούμε ποιους θα συναντήσει, ποιοι θα είναι οι εκπρόσωποι και ποιους θα εκπροσωπούν».

«Ανοιχτοί δρόμοι, σημαίνει συνέχιση του διαλόγου. Νομίζω ότι υπάρχει όλη η καλή διάθεση να ακούσουμε τους αγρότες. Έχουμε μιλήσει ξεκάθαρα, ότι τα δημοσιονομικά περιθώρια εξαντλήθηκαν σε αυτό το επίπεδο. Όμως υπάρχουν πολύ σοβαρά άλλα αιτήματα τα οποία έχουν υποβληθεί κατά καιρούς, όπως οι παράνομες ελληνοποιήσεις προϊόντων, που κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, ο τρόπος καταβολής για τρίτη χρονιά της επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης για το πετρέλαιο και πολλά άλλα σοβαρά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την ΚΑΔ», είπε ο Πάυλος Μαρινάκης.

Από την πλευρά τους οι αγρότες λένε πως στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό θα υπάρχουν εκπρόσωποι από κάθε περιοχή της Ελλάδος και ότι προσδοκούν μέσα από τη συζήτηση να βρεθεί λύση στα προβλήματά τους.

Δείτε την ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου