ΕΛΛΑΔΑ

Ιατρείο μητρικού θηλασμού δημιούργησαν οι μαίες στο νοσοκομείο Καβάλας

ιατρείο-μητρικού-θηλασμού-δημιούργη-69721

Βοήθεια και υποστήριξη στις νέες μητέρες προσφέρουν οι μαίες της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, υλοποιώντας με πρωτοβουλία τους ένα ιατρείο μητρικού θηλασμού στον χώρο του νοσοκομείου.

Στο ιατρείο αυτό θα γίνεται ενημέρωση και προετοιμασία κάθε υποψήφιας μητέρας, ενώ θα παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη και ομαδικά μαθήματα θηλασμού πριν και μετά τη γέννα.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Παπαδόπουλος τόνισε ότι «η πρόταση αυτή τέθηκε πριν λίγο καιρό στο διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου και όλοι την είδαμε θετικά, καθώς υποστηρίζουμε τις πρωτοβουλίες του ιατρικού προσωπικού, που μπορούν να βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες της προληπτικής ιατρικής».

Στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, οι μητέρες που επιθυμούν να θηλάσουν μπορούν πλέον να συναντηθούν με το καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό για συμβουλές και οδηγίες, σε συνεργασία με τους γυναικολόγους και τους παιδίατρους της κλινικής αλλά και άλλων επαγγελματιών υγείας στις περιπτώσεις που κρίνεται απαραίτητη η συνδρομή τους.

Το ιατρείο μητρικού θηλασμού λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη 11:00 με 13:00 στα εξωτερικά ιατρεία της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου