ΥΓΕΙΑ

To νέο μπότοξ που σβήνει τις ουλές

to-νέο-μπότοξ-που-σβήνει-τις-ουλές-98483
Θεωρείται ως το νέο μπότοξ και υπόσχεται να καταπολεμήσει ακόμη και τους μαύρους κύκλους ή να "σβήσει" τις ουλές. Είναι το διοξείδιο του άνθρακα που εφαρμόζεται ενέσιμα ακριβώς όπως το μπότοξ. Σύμφωνα με τους ειδικούς, έχει την ιδιότητα να πείθει το σώμα ότι του λείπει οξυγόνο.
Έτσι ο οργανισμός οδηγείται σε διαδικασία απελευθέρωσης περισσότερου οξυγόνου στην κυκλοφορία του αίματος. Αυτό πρακτικά σημαίνει του χρόνου, όπου αυτά έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Εκτός αυτού όμως, το διοξείδιο του άνθρακα προκαλεί αύξηση του κολλαγόνου στα κύτταρα του δέρματος, το οποίο έχει αναζωογονητική δράση, με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει πιο σφριγηλό.
Όσο για τις βελόνες που χρησιμοποιούνται για την έγχυση του διοξειδίου του άνθρακα, στην περιοχή στόχευσης, είναι εξαιρετικά λεπτές, ακριβώς επειδή από μέσα τους περνάει μόνο αέριο. Έτσι, δεν προκαλούν τραυματισμό στο σημείο εισόδου.
Αξίζει ωστόσο να υπογραμμιστεί ότι προς το παρόν δεν έχουν πραγματοποιηθεί έρευνες προκειμένου να αποκλειστούν πιθανές παρενέργειες της έγχυσης διοξειδίου του άνθρακα.
Espresso

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου