ΥΓΕΙΑ

Ηλεκτροβελονισμός: Καταπολεμά την κυτταρίτιδα

ηλεκτροβελονισμός-καταπολεμά-την-κυ-275060

Ο ηλεκτροβελονισμός μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική λύση για εκείνες τις γυναίκες που επιθυμούν να επιλέξουν μια λιγότερο παρεμβατική μέθοδο θεραπείας κυτταρίτιδας. Είναι μια εντελώς ανώδυνη μέθοδος διότι δεν χρησιμοποιούνται βελόνες, οπότε δεν υπάρχει πόνος η αίσθημα δυσφορίας.

Δεν υπάρχουν καθόλου παρενέργειες, διότι πρόκειται αποκλειστικά και μόνο για μια μέθοδο αυτοθεραπείας.

Τα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται σε περίπου 2 εβδομάδες, όπου παρατηρείται 30% ελάττωση της κυτταρίτιδας. Χρειάζονται περίπου 5 συνεδρίες της 1 ώρας μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία. Δεδομένου ότι η κυτταρίτιδα είναι κυρίως μια μεταβολική διαταραχή που περιλαμβάνει την εναπόθεση λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές, ο ηλεκτροβελονισμός βοηθά να κινητοποιηθεί το κυκλοφορικό σύστημα στις επηρεασμένες περιοχές.

Είναι επίσης γνωστό ότι βελτιώνει τις μεταβολικές λειτουργίες των διαφορετικών κυττάρων στο σώμα. Αυτό βοηθά στην αποτοξίνωση του σώματος δεδομένου ότι η βελτιωμένη κυκλοφορία μπορεί εύκολα να εκκρίνει τις τοξίνες και τα απόβλητα μέσω των νεφρών. Από κοινού όλοι αυτοί οι μηχανισμοί ενεργούν για να δώσουν μια ομαλή εμφάνιση και μια σύσταση στις περιοχές του σώματος που επηρεάζονται από την κυτταρίτιδα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου