ΥΓΕΙΑ

Fertilia: Στο πλευρό σας από την αρχή έως το τέλος του ταξιδιού γονιμότητας

fertilia-στο-πλευρό-σας-από-την-αρχή-έως-το-τέλ-861716

Όλο και συχνότερα στις μέρες μας τα ζευγάρια αναζητούν θεραπείες υπογονιμότητας με στόχο να φτάσουν στον ονειρικό προορισμό της απόκτησης ενός παιδιού. Το ταξίδι της γονιμότητας όμως δεν είναι πάντα μια εύκολη υπόθεση και απαιτεί υπομονή και αντοχή, αλλά κυρίως καθοδήγηση από κάποιον που, εκτός από ειδικός, θα μπορεί να καταλάβει τις δυσκολίες αυτής της διαδικασίας.

Αυτός ο ειδικός δεν είναι άλλος από μια μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που θα προσεγγίζει τα ζευγάρια με φροντίδα και ανθρώπινο πρόσωπο. Η Fertilia ακολουθεί αυτή ακριβώς την προσέγγιση με όλα ανεξαιρέτως τα ζευγάρια και είναι κυριολεκτικά «δίπλα σας στο μεγάλο σας βήμα». Άλλωστε η φράση αυτή δεν είναι απλώς ένα motto, αλλά μια αποστολή.

Η Fertilia, ως μέρος της μεγαλύτερης μαιευτικής κλινικής της Βόρειας Ελλάδας Γένεσις, βρίσκεται δίπλα στο ζευγάρι από την αρχή έως το τέλος του ταξιδιού. Από τη διερεύνηση της υπογονιμότητας μέχρι την εξωσωματική γονιμοποίηση, τον προγεννητικό έλεγχο και τον τοκετό είναι εκεί για να προσφέρει την εμπειρία, τη γνώση, την επιστημονική κατάρτιση, αλλά και την ευαισθησία της απέναντι στο θαύμα της ζωής. Εκείνο όμως που την ξεχωρίζει είναι η ανθρώπινη διάστασή της, ο σεβασμός στο ζευγάρι και η παρουσία της δίπλα του με διακριτικότητα, ενσυναίσθηση, αλλά και εξειδικευμένη γνώση που να μπορεί να βοηθήσει στην υλοποίηση του ονείρου.

https://www.youtube.com/watch?v=h0weDpx6Eh4

Το ανθρώπινο πρόσωπο και οι εναλλαγές των συναισθημάτων

Το ανθρώπινο πρόσωπο της Fertilia είναι καθοριστικός παράγοντας στον τρόπο λειτουργίας της για πολλούς λόγους. Ο βασικότερος από αυτούς είναι πως ένα ζευγάρι που αντιμετωπίζει προβλήματα υπογονιμότητας καλείται σε όλη αυτή τη διαδικασία να αντιμετωπίσει και μια σειρά προκλήσεων κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Να διατηρήσει τους δεσμούς του και την ερωτική του ζωή ανέπαφη, να μην αισθάνεται ενοχή και φταίξιμο κάθε φορά που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περίμενε. Αυτή η πορεία περνά από συνεχείς εναλλαγές αντίρροπων συναισθημάτων.

Η Fertilia σε όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα είναι εκεί. Δεν φεύγει από το πλευρό του ζευγαριού ή της γυναίκας που μπορεί να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία μόνη της ούτε στιγμή. Άλλωστε, η επαφή με τα επιστημονικά στελέχη της είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή και η ενημέρωση για την πορεία της θεραπείας είναι συνεχής. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως στη Fertilia το ζευγάρι βρίσκει ευήκοα ώτα, κάποιον που θα ακούσει τις δυσκολίες του και θα τις κατανοήσει, θα προσφέρει υποστήριξη, θα τιθασεύσει την ανυπομονησία για τον τελικό στόχο και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον πετύχει.

Όλες αυτές οι προκλήσεις κάνουν την επιλογή της μονάδας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής πολύ σημαντική. Πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή και με κριτήρια την αξιοπιστία, τη σοβαρότητα, αλλά και την επιστημονική και τεχνολογική της επάρκεια. Το ζευγάρι πρέπει να μπορεί να εμπιστευτεί τη μονάδα εξωσωματικής γονιμοποίησης, για να πορευτούν μαζί σε όλο το ταξίδι μέχρι τον τελικό στόχο.

https://www.youtube.com/watch?v=ZiulMvhprNw

Επιστημονικά και τεχνολογικά εχέγγυα

Η Fertilia διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη των ζευγαριών. Είναι στελεχωμένη από επιστήμονες με πολυετή εμπειρία σε διάσημα κέντρα αναπαραγωγής του εξωτερικού, με συμμετοχή στα μεγαλύτερα συνέδρια υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και καταγεγραμμένα υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Το προσωπικό της είναι άρτια καταρτισμένο και με υψηλό βαθμό ενσυναίσθησης πέραν της επιστημονικής γνώσης. Μάλιστα, οι άνθρωποι της Fertilia είναι δίπλα σας σε κάθε είδους θεραπεία και στηρίζουν τις αποφάσεις σας, όπως για παράδειγμα στην όλο και πιο δημοφιλή κρυοσυντήρηση ωαρίων και σπέρματος.

Φιλοξενεί τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και εφαρμόζει τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Διαθέτει σύγχρονα εργαστήρια (εργαστήριο εμβρυολογίας, εργαστήριο ανδρολογίας και τράπεζα κρυοσυντήρησης) με οργάνωση διεθνών προδιαγραφών. Ενδεικτικό της καινοτομίας που τη διακρίνει είναι και το εξελιγμένο σύστημα συνεχούς παρακολούθησης της ανάπτυξης των εμβρύων σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους καλλιέργειας του επωαστή MIRI Time Lapse, η χρήση του οποίου δίνει τη δυνατότητα αξιολόγησης των εμβρύων σε κάθε μεταβατικό τους στάδιο και την επιλογή εκείνων με το καλύτερο δυναμικό πριν την εμβρυομεταφορά.

Η Fertilia προσφέρει επίσης μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που καλύπτει όλες τις ανάγκες του ζευγαριού, από την κρυοσυντήρηση σπέρματος/ωραρίων και την εξωσωματική γονιμοποίηση μέχρι τη δωρεά σπέρματος/ωαρίων και τη σπερματέγχυση.

Πρωταρχικός στόχος της Fertilia είναι να αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνοδοιπόρο στο ταξίδι της γονιμότητας, μέσω της επιστημονικής εξειδίκευσης που διαθέτει και της εξατομικευμένης φροντίδας που προσφέρει σε όσους την εμπιστεύονται. Άλλωστε, στόχος όλων όσοι στελεχώνουν τη μονάδα από οποιοδήποτε πόστο είναι να βρίσκονται δίπλα σας στο μεγάλο σας βήμα.

INFO!

Fertilia

Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής

Μέλος του Ομίλου Euromedica

Τέρμα 17ης Νοεμβρίου Πυλαία,

Θεσσαλονίκη

Τ:2310 984585

Ε:[email protected]

www.fertiliabygenesis.com

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου