ΥΓΕΙΑ

Πώς θα ξεγελάσετε την πείνα σας τρώγοντας υγιεινά

πώς-θα-ξεγελάσετε-την-πείνα-σας-τρώγον-302609

Ένα μήλο την ημέρα κάνει και την πείνα πέρα, εκτός από τον γιατρό 5 υγιεινά σνακ για που θα σε κρατήσουν όλη την ημέρα μέχρι να πας στο σπίτι και θα σε βοηθήσουν να μην πέσεις με τα μούτρα στην κατσαρόλα με το φαγητό.

1.Αμύγδαλα. Όχι αυτά που σου σερβίρουν στα μπαρ, για να σε κάνουν να κατεβάζεις τη μία μπύρα μετά την άλλη, από τα άλλα, τ’ ανάλατα. Αυτά που λες είναι γεμάτα αντιοξειδωτικές ουσίες, βιταμίνη Ε και μαγνήσιο. Μία χούφτα αμύγδαλα είναι ικανή να ικανοποιήσει την πείνα σου όταν είσαι στο γραφείο και είναι και εύκολο να τη καταβροχθίσεις. Στανταράκι σε όλες τις δίαιτες.

2.Καφές. Ένα με δύο φλιτζάνια την ημέρα, εκτός από το ότι σε ξυπνάνε και σε κρατούν σε εγρήγορση, καταστέλλουν την όρεξή σου για φαγητό και ενεργοποιούν το μεταβολισμό σου. Προσοχή όμως, όχι γάλα, όχι ζάχαρη, είναι το αντίδοτο στις ευεργετικές αυτές ιδιότητες.

3.Μήλο. Ένα μήλο την ημέρα κάνει και την πείνα πέρα, εκτός από τον γιατρό. Τα συστατικά που το κάνουν τόσο χορταστικό είναι οι διαλυτές φυτικές ίνες και η πηκτίνη αλλά και η υφή του είναι εξίσου σημαντική. Χρειάζεται τόσο μάσημα που πείθει τον οργανισμό σου ότι έχει χορτάσει.

4.Νερό. Τόσο εύκολο. Πρόσφατη έρευνα έδειξε πως οι άνθρωποι που έπιναν 2 ποτήρια νερό πριν από κάθε γεύμα, κατανάλωναν γύρω στις 100 λιγότερες θερμίδες από αυτούς που δεν έπιναν! (Δεν πρέπει ποτέ να είσαι αφυδατωμένος. Διάβασε περισσότερα εδώ)

5.Πιπέρι καγιέν. Φαίνεται πως ένα μόνο κουταλάκι του γλυκού από το αγαπημένο κόκκινο καρύκευμα δίνει τέτοια ώθηση στο μεταβολισμό σου, που κάνει τον οργανισμό σου να καίει 10 θερμίδες επιπλέον! Θυμίσου να το χρησιμοποιείς και στα δύο γεύματα της ημέρας σου!

mensguide.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου