ΥΓΕΙΑ

Η πιο επικίνδυνη δίαιτα στον πλανήτη- Τρέφεσαι με σωληνάκια από την μύτη

η-πιο-επικίνδυνη-δίαιτα-στον-πλανήτη-τ-306268

Η Κ-E Diet είναι η τελευταία «πιο δραστική μέθοδος να χάσεις κιλά». Δημιούργημα του γιατρού Όλιβερ ντι Πιέτρο, με έδρα την Φλόριντα, σου επιτρέπει να χάσεις 10 κιλά μέσα σε 10 μέρες. Αρκεί να δεχτείς να τρέφεσαι αποκλειστικά με σωληνάκια μέσω της μύτης.

Για να πετύχει κάποιος το ιδανικό αυτό αποτέλεσμα δέχεται να τοποθετήσει ο γιατρός ένα μικρό σωλήνα που ξεκινάει από την μύτη και φτάνει μέχρι το στομάχι. Μέσα από αυτό το σωλήνα ένα ειδικό υγρό, το οποίο περιέχει ένα μείγμα πρωτεϊνών, λίπους και νερού με θρεπτική αξία 800 θερμίδων, στάζει συνεχώς.

Μετά από τις πρώτες ώρες, ξεκινάει η διαδικασία της κέτωσης που καίει σωματικό λίπος λόγω της έλλειψης υδατανθράκων. Αφήνοντας ταυτόχρονα άθικτους τους μυς και το νερό που έχει το σώμα.

Προφανώς όλη αυτή η δίαιτα, ιδιαίτερα δημοφιλής σε νύφες που θέλουν να χάσουν μερικά κιλά πριν το γάμο, είναι επιίνδυνη.

Αν και ο ίδιος ο γιατρός επιμένει ότι μοναδική παρενέργεια είναι η άσχημη αναπνοή και η δυσκοιλιότητα, επειδή ο ασθενής δεν παίρνει καθόλου φυτικές ίνες.

Μια άλλη παρενέργεια είναι αυτή στο πορτοφόλι του ασθενούς, καθώς το δεκαήμερο της θεραπείας κοστίζει $1500.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου