ΔΙΕΘΝΗ

Μωρό «μετενσάρκωση του Θεού» γεννήθηκε στην Ινδία με 4 χέρια & 4 πόδια

μωρό-μετενσάρκωση-του-θεού-γεννήθη-872551

Ένα μωρό που γεννήθηκε στην Ινδία με μια σπάνια πάθηση οι ντόπιοι πιστεύουν ότι είναι μετενσάρκωση του Θεού και συγκρίθηκε με την Λάκσμι, την ινδουιστική θεά της καλής τύχης που έχει πολλά χέρια.

Το μωρό γεννήθηκε με τέσσερα χέρια και τέσσερα πόδια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η μητέρα του παιδιού – ονομάζεται Καρέενα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το επώνυμο – όσο και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης συρρέουν στην τοποθεσία, για να μεταδώσουν αυτό που περιγράφεται ως «θαύμα της φύσης» μετά τη γέννηση του μωρού το Σαββατοκύριακο, αναφέρει ο Independent.

Η ταυτότητα της οικογένειας και η υποκείμενη αιτία των επιπλέον άκρων παραμένει μυστήριο.

Ωστόσο, η κατάσταση του μωρού πιστεύεται ότι οφείλεται σε πολυμελία (polymelia), μια πάθηση που προκαλεί επιπλέον και άχρηστα άκρα στον άνθρωπο, αναφέρει το Iflscience.

SWNS.COM

Η πολυμελία είναι εξαιρετικά σπάνια και προκύπτει από την ανάπτυξη διχάλων κατά μήκος του άξονα του σώματος και τον διπλασιασμό των κάτω άκρων, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πέντε ή περισσότερα άκρα. Ωστόσο, ένας τόσο μεγάλος αριθμός άκρων, όπως στο βρέφος από την Ινδία με 8 συνολικά άκρα, είναι απίστευτα σπάνιο να συμβεί.

Το μωρό γεννήθηκε στο Κοινοτικό Κέντρο Υγείας Σαχαμπάντ, στο κρατίδιο Ούταρ Πραντές , και αναμένεται να ζήσει μια υγιή ζωή.

huffingtonpost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου