ΥΓΕΙΑ

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας : Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Η Προαγωγή της Σεξουαλικής Υγείας στον Ογκολογικό Ασθενή»

ιασω-θεσσαλίας-επιστημονικό-συνέδρι-901189

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συμμετέχει ως χορηγός και ως Επιστημονικός Συνεργάτης, με ομιλίες συνεργατών ιατρών, στο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Η Προαγωγή της Σεξουαλικής Υγείας στον Ογκολογικό Ασθενή», που διοργανώνει η Ελληνική Ογκολογική Εταιρεία, 13 & 14 Μαΐου στο Ξενοδοχείο Golden Age στην Αθήνα. Το Σάββατο14 Μαΐου, θα υπάρχει παράλληλη σύνδεση με το Αμφιθέατρο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.
Έχοντας ως κύριο στόχο να επικοινωνηθούν οι τρόποι αντιμετώπισης του ζητήματος της σεξουαλικής δυσλειτουργίας των Ογκολογικών ασθενών, αλλά και να επισημανθούν οι θεραπευτικοί χειρισμοί βελτίωσης της ποιότητας ζωής μετά από κάθε αγωγή, η διημερίδα θα περιλαμβάνει μία σειρά από ομιλίες, προβολή υλικού, εισηγήσεις, συζητήσεις και σχολιασμούς που θα καλύπτουν τον πολύπλευρο χαρακτήρα της.

Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ
Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η προεγγραφή
Οδηγίες εγγραφής – συμμετοχής:

1ο βήμα | Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.livetime.gr

2ο βήμα | Επιλέξτε την εκδήλωση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε και
3ο βήμα | Πατήστε στο πεδίο «Εγγραφείτε στην Εκδήλωση» επιλέγοντας “physical presence” ή “online presence”.
Η εγγραφή σας έχει ολοκληρωθεί με την εμφάνιση του μηνύματος “Έχετε εγγραφεί στην εκδήλωση”
Συµµετοχή με Φυσική Παρουσία (physical presence) Το Συνέδριο θα διεξαχθεί λαμβάνοντας όλα τα προληπτικά µέτρα κατά της διασποράς του COVID-19, σύμφωνα µε τις ισχύουσες διατάξεις. Όσοι συµµετέχοντες επιθυμούν να έχουν φυσική παρουσία, θα πρέπει να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο συνέδριο µέσω της σελίδας www.livetime.gr (επιλέγοντας physical presence). Στη συνεδριακή αίθουσα θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα µέτρα προφύλαξης, τα οποία θα είναι σε ισχύ τη δεδομένη περίοδο. Οι συµµετέχοντες µπορούν να βρουν στο προφίλ χρήστη της παραπάνω σελίδας το ηλεκτρονικό barcode, το οποίο θα πρέπει να σκανάρουν κατά την είσοδο και έξοδό τους από την αίθουσα.

Διαδικτυακή Συµµετοχή (online presence) Το Συνέδριο θα προβάλλεται ταυτόχρονα διαδικτυακά µέσω της ιστοσελίδας www.livetime.gr. Η δημιουργία λογαριασμού χρήστη στη είναι δωρεάν και απαραίτητη. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό, επιλέξτε το συνέδριο και πατήστε στο πεδίο που εμφανίζεται: «Εγγραφείτε στην Εκδήλωση». Εάν είστε νέος χρήστης, παρακαλούμε όπως προχωρήσετε στην εγγραφή σας και στη συνέχεια ακολουθήστε τη παραπάνω διαδικασία.

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες: Ιωάννα Σάββα, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, τηλ.: 2410 996110, E-mail: [email protected]

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου