ΤΟΠΙΚΑ

Αιτήματα συνταξιούχων εμπόρων για την υγεία

αιτήματα-συνταξιούχων-εμπόρων-για-τη-101364

Τη στελέχωση των κλινικών του Νοσοκομείου Βόλου ζητούν οι συνταξιούχοι έμποροι ΟΑΕΕ-ΤΑΕ.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον τοπικό Σύλλογο τα μέλη της διοίκησης καλούν τους βουλευτές της Μαγνησίας και τις τοπικές αρχές να παρέμβουν ώστε να δημιουργηθεί τμήμα ακτινοθεραπειών για τους καρκινοπαθείς.

«Εκατοντάδες συνταξιούχοι κι ακόμη περισσότεροι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν καθημερινά το πρόβλημα της ελλιπούς ιατρικής περίθαλψης από το Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για θέματα που αφορούν την ίαση του καρκίνου και την ανάγκη ακτινοθεραπείας.

Η ακτινοθεραπεία είναι ένα από τα βασικά «όπλα» για τη θεραπεία του καρκίνου, η οποία δεν υποστηρίζεται από το Νοσοκομείο Βόλου με αποτέλεσμα χιλιάδες νοσούντες να βρίσκονται μήνες και χρόνο σε αναμονή για θεραπεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας», αναφέρουν και ζητούν να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Συνεχίζοντας μέσω ερωτημάτων που απευθύνουν καλούν την Πολιτεία να ενισχύσει τον τομέα της υγείας και καταλήγουν: «Η υγεία δεν είναι η προτεραιότητά σας δυστυχώς, αντιλαμβανόμαστε ότι μας εμπαίζετε τόσο καιρό. Χιλιάδες άνθρωποι ζουν με τον καρκίνο, ζουν στα νοσοκομεία, ζουν στην εξαθλίωση λόγω ανεργίας, ζουν χωρίς ελπίδα γιατί τους την έχετε στερήσει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου