Άνδρες προσοχή: κυκλοφορεί επικίνδυνο σκεύασμα που «βελτιώνει» το σεξ

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-02, 11:50:27
Άνδρες προσοχή: κυκλοφορεί επικίνδυνο σκεύασμα που «βελτιώνει» το σεξ

Χωρίς την έγκριση των αρμόδιων φορέων και του ΕΟΦ, κυκλοφορεί το προϊόν «extra strong male tonic enchancer» το οποίο εάν ληφθεί δίχως τη συνταγή γιατρού, ή εάν ληφθεί ανεξέλεγκτα, μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατες ανεπιθύμητες ενέργειες.

 Πρόκειται για κάψουλες που ενισχύουν την ανδρική σεξουαλική δραστηριότητα και βοηθούν κατά της στυτικής δυσλειτουργίας. Περιέχει φαρμακολογικά δραστικές ουσίες ανάλογες του sildenafil, χωρίς σχετική αναφορά στην επισήμανση του. Οι Ισπανικές αρμόδιες αρχές ενημέρωσαν τον ΕΟΦ και η κινητοποίηση ήταν άμεση.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων το προϊόν, πιθανώς να διακινείται σε καταστήματα φυτικών προϊόντων και ειδών υγιεινής διατροφής και στο διαδίκτυο. Η δραστική ουσία sildenafil, περιέχεται σε συνταγογραφούμενα φάρμακα που προορίζονται για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας. Το συγκεκριμένο σκεύασμα μπορεί να έχει πολλές παρενέργειες στον οργανισμό.

Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών να μην χρησιμοποιήσουν το εν λόγω προϊόν, διότι θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την υγεία τους.

iatropedia.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
8
=