ΥΓΕΙΑ

Μεγάλη προσέλευση προσωπικού και ιατρών συνεργατών στην εθελοντική αιμοδοσία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

μεγάλη-προσέλευση-προσωπικού-και-ιατ-770778

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε στις 25 Ιανουαρίου 2021 το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Εθελοντές αιμοδότες – προσωπικό και ιατροί – τηρώντας αυστηρά τα μέτρα ατομικής προστασίας κατά του Covid-19, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και απέδειξαν εμπράκτως την κοινωνική τους ευαισθησία και αλληλεγγύη, ξεπερνώντας τον αριθμό φιαλών αίματος που είχε συγκεντρωθεί σε προηγούμενες αιμοδοσίες.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του και με γνώμονα το σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, ιδιαίτερα τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στηρίζει αδιάλειπτα την προσπάθεια ενίσχυσης της τράπεζας αίματος του Κουτλιμπανείου Γενικού Νοσοκομείου.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ξεκίνησε να λειτουργεί δυναμικά στο χώρο της υγείας από τις 22 Μαρτίου 2010 και σήμερα αποτελεί ένα πρότυπο ίδρυμα παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, εξοπλισμένο µε τον πλέον σύγχρονο και πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και µε τη συνδρομή κορυφαίων ιατρών συνεργατών όλων των ειδικοτήτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου