ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Δωρεάν υπηρεσίες σε εγκύους

δωρεάν-υπηρεσίες-σε-εγκύους-773149

Αίρεται η αναστολή του προγράμματος της HOPEgenesis στον Δήμο Αλοννήσου

Αίρεται η αναστολή του προγράμματος της δωρεάν παροχής υπηρεσιών σε εγκύους για τον Δήμο Αλοννήσου, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της HOPEgenesis, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας και ασχολείται με το θέμα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.

Η ΗΟPEgenesis AΣΤ.Μ.Κ.Ε. εργάζεται και επικεντρώνεται στις λύσεις για την ανατροπή του κλίματος της υπογεννητικότητας και της στήριξης της οικογένειας, προκειμένου να παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια στις γυναίκες που κυοφορούν, οι οποίες είναι μόνιμοι κάτοικοι απομακρυσμένων περιοχών.

Στην προσπάθεια της οργάνωσης να επαναλειτουργήσει άμεσα το πρόγραμμα, προέβη στις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να εξασφαλίσει, το συντομότερο δυνατό, οικονομικούς πόρους για να καλύψει τις ανάγκες των εγκύων γυναικών στο νησί της Αλοννήσου.

Αποστολή της HOPEgenesis είναι να παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα σε γυναίκες από τη στιγμή που μένουν έγκυες έως τη μέρα του τοκετού τους.

Η οργάνωση εργάζεται και επικεντρώνεται στις λύσεις για την ανατροπή του κλίματος της υπογεννητικότητας τόσο σε επίπεδο τοπικών κοινοτήτων – προκειμένου να παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια στις γυναίκες που κυοφορούν ή επιθυμούν να μείνουν έγκυες- όσο και στον ευρύτερο κοινωνικό ιστό μέσα από τη γνωστοποίηση, ευαισθητοποίηση και μελέτη του ζητήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου