ΥΓΕΙΑ

Τα τρία πράγματα που δεν πρέπει να έχετε στο μπάνιο σας

τα-τρία-πράγματα-που-δεν-πρέπει-να-έχετ-817051

Οι περισσότεροι στο μπάνιο αποθηκεύουμε διάφορα πράγματα. Συνήθως πράγματα που χρησιμοποιούμε συχνά και μας βολεύει να τα έχουμε κοντά μας για την προετοιμασία μας για μια έξοδο ή μετά το ντους, καθώς το μπάνιο είναι το μέρος όπου οι περισσότεροι απολαμβάνουν το beaute τους.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν θα πρέπει να τα αφήνουμε στο συγκεκριμένο χώρο του σπιτιού, περισσότερο για λόγους υγείας. Δείτε ποια είναι αυτά και απομακρύνετέ τα από το μπάνιο όσο το δυνατόν συντομότερα.

Φάρμακα

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποθηκεύουν διάφορα φάρμακα ή το φαρμακείο πρώτων βοηθειών του σπιτιού στο χώρο του μπάνιου. Κάτι τέτοιο είναι λάθος, καθώς τα φάρμακα πρέπει να αποθηκεύονται σε δροσερό και ξηρό μέρος, ώστε να μην χάσουν τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Προϊόντα μακιγιάζ

Το μπάνιο αποτελεί τον κατεξοχήν χώρο για το μακιγιάζ μας, ωστόσο όσο δεν τα χρησιμοποιείτε, καλό είναι να αποθηκεύετε τα καλλυντικά σας σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, καθώς διατηρούνται καλύτερα σε σταθερή θερμοκρασία.

Πετσέτες

Όλοι έχουμε την συνήθεια να αποθηκεύουμε τις πετσέτες του μπάνιου σε κάποιο ντουλάπι ή σε ένα ανοιχτό κουτί ή καλάθι στο μπάνιο. Μια συνήθεια που καλό είναι να την αποφεύγετε, καθώς οι πετσέτες συγκρατούν την υγρασία και δημιουργείται, έτσι, πιο εύκολα μούχλα.

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου