ΥΓΕΙΑ

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στηρίζει την εθνική μάχη κατά του κορονοϊού

το-ιασω-θεσσαλίας-στηρίζει-την-εθνική-817913

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης που έχει, ως φορέας υγειονομικής περίθαλψης, εδώ και μέρες συμμετέχει ενεργά στον σχεδιασμό της 5ης ΥΠΕ και βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία, για την αποσυμφόρηση των δημόσιων νοσοκομείων της Περιφέρειας προκειμένου να δεχθούν περισσότερους ασθενείς που πάσχουν από COVID-19.

Έχουν διατεθεί κλίνες για την εξυπηρέτηση των αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας και έχουμε δηλώσει τη δυνατότητα αύξησης τους μετά την κάλυψη τους και εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.

«Συμβάλλοντας στη μετατροπή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας σε Νοσοκομείο COVID, ήδη διεκομίσθησαν με ασφάλεια και νοσηλεύτηκαν περιστατικά μη-COVID στη ΜΕΘ της Κλινικής μας. Επιπλέον, αναλάβαμε την φροντίδα των νοσηλευόμενων ασθενών απλής νοσηλείας που μας ζητήθηκε, τα οποία αυτή τη στιγμή παρακολουθούνται από το εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας θα συνεχίσει να προσφέρει τα μέγιστα δυνατά στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση αυτής της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης με ασφάλεια και συνέπεια», επισημαίνεται από την Διεύθυνση της Κλινικής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου