Εθελοντική αιμοδοσία στο προαύλειο της πρώην Νομαρχίας στον Βόλο

Τελευταία ενημέρωση: 2020-04-03, 13:35:15
Εθελοντική αιμοδοσία στο προαύλειο της πρώην Νομαρχίας στον Βόλο

Εθελοντική αιμοδοσία, στον προαύλιο χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων (πρώην κτίριο Νομαρχίας, Ιωλκού και Αναλήψεως) στον Βόλο, διοργανώνει για την Πέμπτη 9 Απριλίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου.

Η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων ανταποκρινόμενη στην έκκληση του Υπουργείου Υγείας για πραγματοποίηση αιμοληψιών εκτός Νοσοκομείων, στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της μετάδοσης του κορονοϊού σε κλειστούς χώρους, λόγω οξείας μείωσης των αποθεμάτων αίματος στη χώρα, καλεί όλες και όλους να προσέλθουν στον προαύλιο χώρο της, προκειμένου να συμμετέχουν στην αιμοδοσία.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη παροτρύνει όλες και όλους να αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους και να προσέλθουν στην εθελοντική αυτή αιμοδοσία προκειμένου να διασφαλιστούν οι ανάγκες όλων όσοι χρήζουν μετάγγισης αίματος η παραγώγων του. «Έχουμε αποδείξει πολλές φορές κατά το παρελθόν ως πολίτες αυτού του Νομού την ευαισθησία μας για τον συνάνθρωπο και την έμπρακτη στήριξη όσων έχουν την ανάγκη μας. Σε αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο που βιώνει η χώρα μας και όλοι μας ως πολίτες αυτής της χώρας και του Νομού Μαγνησίας, πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει η Περιφέρεια με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου, προκειμένου να ενισχύσουμε όσο περισσότερο μπορούμε όσους συνανθρώπους μας το έχουνε ανάγκη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
8
=