ΛΑΡΙΣΑ

Εφημερίες Ορθοπαιδικής Κλινικής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

εφημερίες-ορθοπαιδικής-κλινικής-ιασ-139493

Στην προσθήκη της ορθοπαιδικής ειδικότητας στο πρόγραμμα των εφημεριών του προχώρησε το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του και με στόχο την άμεση αντιμετώπιση όλων των επειγόντων και χρονίων ορθοπαιδικών παθήσεων. Από Δευτέρα 30.03.2020, δέκα (10) κορυφαίοι συνεργάτες ορθοπαιδικοί εντάσσονται στο σύστημα εφημεριών της Κλινικής, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Οι εφημερίες της ορθοπαιδικής κλινικής έρχονται να προστεθούν στο υφιστάμενο πρόγραμμα εφημεριών, με φυσική παρουσία του ιατρού στην Κλινική, στο οποίο συμμετέχουν και συνεργάζονται αρμονικά επτά ιατρικές ειδικότητες: Παθολόγοι, Καρδιολόγοι, Χειρουργοί, Αναισθησιολόγοι, Μαιευτήρες – Γυναικολόγοι, Νεογνολόγοι και Εντατικολόγοι (ιατροί ΜΕΘ).

Σημειώνεται ότι το ορθοπαιδικό τμήμα του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συνεργάζεται με όλους τους καταξιωμένους ιατρούς της περιοχής. Υποστηρίζεται σε 24ωρη βάση από το τμήμα των ιατρικών απεικονίσεων και το μικροβιολογικό εργαστήριο για την άμεση διερεύνηση των περιστατικών και την επιλογή της κατάλληλης θεραπευτικής προσέγγισης.

Ο μεγάλος αριθμός των ορθοπαιδικών επεμβάσεων που πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση, οι πρωτοποριακές τεχνικές που εφαρμόζονται και η χρήση τεχνολογίας αιχμής εξασφαλίζουν υψηλά ποσοστά επιτυχίας και καθιστούν το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κέντρο αναφοράς σε όλη την Ελλάδα.

«Δέκα χρόνια μένουμε αφοσιωμένοι στην αποστολή μας για τη βελτίωση της υγείας των ασθενών μας και όλων των συνανθρώπων μας που μας έχουν ανάγκη. Επεκτείνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, φέρνοντας κάθε ασθενή πιο κοντά στην παροχή άριστης ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας, με την έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση και αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας τους σε ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον. 10 χρόνια φροντίζουμε ό,τι πιο πολύτιμο έχετε… την υγεία σας!», επισημαίνεται από τη Διεύθυνση της Κλινικής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου