Δεν θα εγχειριστούν τα σιαμαία με τα δύο κεφάλια σέ ένα σώμα!

Τελευταία ενημέρωση: 2011-12-24, 00:55:46
Δεν θα εγχειριστούν τα σιαμαία με τα δύο κεφάλια σέ ένα σώμα!
Βραζιλιάνοι γιατροί είπαν ότι τα σιαμαία ενωμένα δίδυμα γεννήθηκαν με ένα σώμα και δύο κεφάλια δεν θα χρειαστεί να διαχωριστούν χειρουργικά  αυτή τη στιγμή,όπως αναφέρει το γαλλικό πρακτορέίο Presse.
Ο Ιησούς και Emanuel γεννήθηκαν με επείγουσα καισαρική τομή νωρίς τη Δευτέρα στο Anajas, στο βορειοανατολικό κράτος Para στη Βραζιλία. Είναι σε σταθερή κατάσταση.
«Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι είναι δύο μωρά και όχι ένα μωρό με δυο κεφάλια."
λέει ο  Δρ Neila Dahas της Santa Casa de Misericordia Νοσοκομείου.
Τα δίδυμα έχουν δύο εγκεφάλους σε λειτουργία και δύο ξεχωριστούς νωτιαίους μυελούς και μοιράζονται πολλά αλλα εσωτερικά όργανα.
"Είναι αδύνατο να ληφθεί απόφαση σε σχέση με τη χειρουργική επέμβαση, όχι μόνο λόγω φυσικών  προβλημάτων αλλά και ηθικούς λόγους.
ο Δρ Neila Dahas του Νοσοκομείου της Santa Casa de Misericordia  είπε. «Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι αυτό είναι δύο μωρά και όχι ένα μωρό με δυο κεφάλια."
Τα μωρά που ενώθηκαν μαζί εξαιτίας μιας "καθυστέρησης στην κυτταρική διαίρεση.Πρόκειται για μια κατάσταση γνωστή ως dicephalic parapagus, η οποία είναι πολύ σπάνια.
 Η Abby και η Hensel της Μινεσότα είναι επίσης δίδυμα σιαμαία που γεννήθηκαν το 1990. Ζουν μια «φυσιολογική» ζωή και έχουν γίνει διάσηματή αφού εμφανίστηκαν σε ένα ντοκιμαντέρ το 2008.
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
1
=