ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση –ομιλία για τη δωρεά οργάνων

εκδήλωση-ομιλία-για-τη-δωρεά-οργάνων-171669

Εκδήλωση – ομιλία με θέμα «Από τη Δωρεά Οργάνων στη Μεταμόσχευση» διοργανώνουν το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου σε συνεργασία με την Ενωση Γονέων και το γραφείο σχολικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 10 Μαρτίου, στις 6μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου (Επτά Πλατανίων 16, συγκρότημα Μουρτζούκου).

Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Ζακυνθινός Επαμεινώνδας, πρόεδρος Τοπικής Συντονιστικής Ομάδας Μεταμοσχεύσεων του Π.Γ.Ν. Λάρισας , διευθυντής της Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και καθηγητής Εντατικής Θεραπείας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο κ. Ζυγούλης Πάρις, πνευμονολόγος – εντατικολόγος (MD, Phd), επιμελητής Α’ ΚΕΘ Π.Γ.Ν. Λάρισας, τοπικός συντονιστής Μεταμοσχεύσεων του Π.Γ.Ν. Λάρισας και η κ. Στραβέλα Σουλτάνα, νοσηλεύτρια ΤΕ, MSc, τοπική συντονίστρια Μεταμοσχεύσεων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου