ΤΟΠΙΚΑ

H μέθοδος «αλλαΖΩ» παρουσιάζεται αύριο στον Βόλο

h-μέθοδος-αλλαζω-παρουσιάζεται-αύρι-216367

Μία σειρά καινοτόμων σεμιναρίων και βιωματικών εργαστηρίων προσωπικής ανάπτυξης

Αύριο Σάββατο 1 Φεβρουαρίου παρουσιάζεται στον Βόλο, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η μέθοδος «αλλαΖΩ». Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη, καινοτόμα μέθοδος που προσεγγίζει τον άνθρωπο σφαιρικά, οικολογικά και ολιστικά, συνδυάζοντας: ψυχολογία, ανθρωπολογία, κβαντομηχανική, νεύρο-βιολογία επιγενετική.

Ένας γρήγορος και βαθύς κύκλος σεμιναρίων και βιωματικών εργαστηρίων που αφορά όλους μας. Αυτούς που θέλουν να αλλάξουν, αυτούς που θέλουν να διορθώσουν, αυτούς που θέλουν να εξελιχθούν.

Η μέθοδος «αλλαΖΩ» είναι απόσταγμα γνώσης, επαγγελματικής εμπειρίας και προσωπικής εκπαίδευσης των εισηγητών. Είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε ο καθένας από εμάς γρήγορα και απλά να βελτιώσει κάθε τομέα της ζωής του.

Βασίζεται στην ιδέα ότι ο άνθρωπος για να αλλάξει και να δημιουργήσει τη ζωή που θέλει, χρειάζεται να μάθει τον εαυτό του, να συνειδητοποιήσει τους προγραμματισμούς του, να ελευθερωθεί από τα βάρη του παρελθόντος και να αξιοποιήσει τις τεχνικές και μεθόδους της νέας επιστημονική γνώσης.

Ο κύκλος ξεκινά αύριο 1τη Φεβρουαρίου, 17:00-19:00 με το PreCourse του σεμιναρίου «Υπάρχει τρόπος» και ελεύθερη είσοδο, με στόχο να ενημερωθεί το κοινό για τη μέθοδο και να την γνωρίσει από κοντά. Στις 2 Φεβρουαρίου συνεχίζεται με το σεμινάριο «Υπάρχει Τρόπος» 10:00-18:00.

Ακολουθούν τα εξής πέντε βιωματικά εργαστήρια:

*«Συμβόλαιο με τον εαυτό και τη ζωή», 22 & 23 Φεβρουαρίου, στις 10:00 – 18:00

*«Συμβόλαιο με τον σημαντικό άλλο» στις 29 Μαρτίου, 10:00 – 18:00

*«Συμβόλαιο με τη δουλειά» στις 4 Απριλίου, 10:00 – 18:00,

*«Από καρδιάς», 9 Μάϊου, 10:00 – 18:00 και

*«Γίνεται» στις 10 Μαΐου, 10:00 – 18:00.

Το precourse του σεμιναρίου, το σεμινάριο και τα βιωματικά εργαστήρια θα διεξαχθούν στο ValisHotelConferenceCenter στην Αγριά Βόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο: https://bealigned.gr/gr/.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου