Σεμινάριο του «Δικτύου Ανθρώπων που Ακούνε Φωνές» στον Βόλο

Τελευταία ενημέρωση: 2019-11-15, 13:37:26
Σεμινάριο του «Δικτύου Ανθρώπων που Ακούνε Φωνές» στον Βόλο

Το Δίκτυο Ανθρώπων που Ακούνε Φωνές Αθήνας με την υποστήριξη της ΑΜΚΕ «Δίοδος» διοργανώνει σεμινάριο ενημέρωσης πάνω στο Δίκτυο Ανθρώπων που Ακούνε Φωνές, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ.

Στα πλαίσια του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του Δικτύου των Ανθρώπων που Ακούνε Φωνές από μέλη του Δικτύου της Αθήνας, βιωματικά εργαστήρια που αφορούν την κατανόηση του νοήματος των φωνών, και συζήτηση γύρω από τις ομάδες αυτοβοήθειας. 

Το Ελληνικό Δίκτυο Ανθρώπων που Ακούνε Φωνές αποτελεί μέρος του Διεθνούς Δικτύου Ανθρώπων που Ακούνε Φωνές  (Intervoice), ένα παγκόσμιο κίνημα που πρεσβεύει ότι το άκουσμα των φωνών, η θέαση οραμάτων και άλλες ασυνήθιστες εμπειρίες είναι εμπειρίες που έχουν νόημα και μπορούν να κατανοηθούν με πολλούς τρόπους. Το άκουσμα των φωνών δεν είναι από μόνο του σύμπτωμα μιας ασθένειας, όμως οι δυσκολίες στη διαχείριση των φωνών μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη δυσφορία στο άτομο και στον κοινωνικό του περίγυρο.
Στην Ελλάδα οι ομάδες αυτοβοήθειας του Δικτύου έχουν μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και αυτό-οργανωμένη δομή. Παραπάνω πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Δικτύου http://www.hearingvoices.gr/ και του διεθνούς Δικτύου http://www.intervoiceonline.org/.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ανθρώπους που ακούνε φωνές ή έχουν ασυνήθιστες πεποιθήσεις, σε συγγενείς και φίλους ανθρώπων που ακούνε φωνές ή έχουν ασυνήθιστες πεποιθήσεις, σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας και σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα γι’ αυτές τις εμπειρίες.

Η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη για όλους και όλες.

Email: k_hmeras@otenet.gr, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2421031993

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
4
=