Σταματά τις πωλήσεις όλων των ηλεκτρονικών τσιγάρων η Walmart

Τελευταία ενημέρωση: 2019-09-21, 13:47:34
REUTERS/MIKE SEGAR
Σταματά τις πωλήσεις όλων των ηλεκτρονικών τσιγάρων η Walmart

Την απόφασή της να σταματήσει την πώληση κάθε είδους συσκευών ατμίσματος στα καταστήματά της ανά τις ΗΠΑ ανακοίνωσε η Walmart, καθώς εντείνονται οι ανησυχίες για τις επιπτώσεις του στην υγεία ειδικά των ανηλίκων. 

Ο μεγαλύτερος όμιλος λιανικής στον κόσμο ξεκαθάρισε πως όταν εξαντληθεί το υφιστάμενο απόθεμα των ηλεκτρονικών τσιγάρων, δεν θα διαθέτει πλέον καμία μάρκα και καμία ποικιλία. Τον περασμένο Μάιο είχε ανακοινώσει την απόφασή του να αυξήσει το κατώτατο όριο ηλικίας για την αγορά προϊόντων καπνού και ατμίσματος στα 21 έτη και να σταματήσει την πώληση ηλεκτρονικών τσιγάρων με γεύση φρούτου.  

Την περασμένη εβδομάδα η κυβέρνηση ανακοίνωσε το σχέδιο να απαγορεύσει την κυκλοφορία όλων των ηλεκτρονικών τσιγάρων με γεύση, συμπεριλαμβανομένης της μέντας και του διόσμου, σε μία προσπάθεια να περιορίσει δραστικά το άτμισμα από ανηλίκους. 

Το Κέντρο Ελέγχου Επιδημιών και Πρόληψης έχει καταγράψει 530 επιβεβαιωμένες ή πιθανές περιπτώσεις σοβαρών ασθενειών οφειλόμενων στο άτμισμα. Μεταξύ αυτών και οχτώ θανάτους. 

naftemporiki.gr 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
7
=