ΤΟΠΙΚΑ

Κάλεσμα για συμμετοχή σε εθελοντικές αιμοδοσίες σε Βόλο και Ν. Ιωνία

κάλεσμα-για-συμμετοχή-σε-εθελοντικές-499032

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» κάνει έκκληση σε όλους τους εθελοντές που δεν έχουν αιμοδοτήσει το τελευταίο τρίμηνο αλλά και σε κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη να προσέλθει στις αιμοδοσίες που έχει οργανώσει.

Την περίοδο του καλοκαιριού οι αιμοδότες λόγω αδειών και χαλάρωσης μειώνονται δημιουργώντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό ενώ ταυτόχρονα αυξάνονται τα τροχαία και πάντα έχουν ανάγκη αίματος οι χρόνιοι πολυμεταγγιζόμενοι. Για τους λόγους αυτούς από τον Σύλλογο απευθύνεται κάλεσμα συμμετοχής στους προσεχείς εθελοντικές αιμοδοσίες.

Συγκεκριμένα εθελοντικές αιμοδοσίες διοργανώνονται για:

-Την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 από 9.00 ως 13.00 έχει αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΜΒ τέρμα Κουντουριώτου πάνω από τον Περιφερειακό.

-Την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 από 17.30 ως 20.00 στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Αγ. Άννα».

-Την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 από 18.00 ως 20.00 στον προαύλιο χώρο του Αγ. Ανδρέα Φυτόκου με τον πολιτιστικό σύλλογο Φυτόκου.

“Μην ξεχάσεις… Η προσφορά σε αίμα μεταφράζεται σε βελτίωση της ποιότητας ζωής πολλών ασθενών αλλά και ελπίδα σε όσους περιμένουν μια φιάλη για να σωθεί η ζωή τους”, επισημαίνεται από τη Διοίκηση του Συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου