Ο χάρτης των απινιδωτών σε Βόλο, Ν. Ιωνία και Αγριά

Τελευταία ενημέρωση: 2019-05-18, 13:03:56
Ο χάρτης των απινιδωτών σε Βόλο, Ν. Ιωνία και Αγριά

Από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας πιστή στο εθελοντικό της έργο και στην προσπάθειά της για την διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής, παραδίδει σε όλους ένα σύστημα χάρτη στο οποίο εμφανίζονται όλοι οι απινιδωτές που είναι προσβάσιμοι για το κοινό.

Πρόκειται για έναν δυναμικό χάρτη στον οποίο καταγράφονται όλοι οι διαθέσιμοι απινιδωτές και σε συνδυασμό με το σύστημα του Google Maps, έχει τη δυνατότητα να εμφανίζει τη θέση μας και τους κοντινότερους σε εμάς απινιδωτές.

Επίσης έχει τη δυνατότητα διαμέσου συστήματος GPS να δώσει οδηγίες για την πρόσβαση σε αυτούς. Η πρόσβαση στον χάρτη απινιδωτών είναι ελεύθερη για όλους διαμέσου της ιστοσελίδας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας.

Προς το παρόν έχουν καταγραφεί 8 απινιδωτές στις περιοχές του Βόλου, της Ν.Ιωνίας και της Αγριάς.

Η Ομάδα ελπίζει δια μέσου του αυτοματοποιημένου συστήματος της ιστοσελίδας να δηλωθούν όλο και περισσότεροι απινιδωτές, και στο τέλος να υπάρχει πλήρης και ολοκληρωμένη κάλυψη όχι μόνο της πόλης του Βόλου αλλά και όλου του Νομού.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου και το Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. υπάρχει θετική ανταπόκριση και προγραμματισμός, ώστε σύντομα να πραγματοποιηθεί διαδικτυακή διασύνδεση του συστήματος αυτού με τις επίσημες ιστοσελίδες του Δήμου και άλλων φορέων, με σκοπό την ενημέρωση τόσο των πολιτών όσο και των τουριστών που επισκέπτονται την πόλη.

Τέλος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα άλλος ένας απινιδωτής προσβάσιμος απ’το κοινό θα εγκατασταθεί στον Βόλο με μέριμνα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας, σε συνεργασία με το Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ  και την βιομηχανία αναψυκτικών και χυμών ΕΨΑ.

Τον Χάρτη των Aπινιδωτών καθώς και περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο: www.hrt-magnisias.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
7
=