ΤΟΠΙΚΑ

Ενημέρωση για τον θεσμό του οικογενειακού γιατρού

ενημέρωση-για-τον-θεσμό-του-οικογενει-834745

Ενημερωτική εκδήλωση για το νέο θεσμό του «οικογενειακού γιατρού» πραγματοποιούν οι συνταξιουχικοί φορείς του ΟΤΕ, της ΔΕΗ και του ΟΣΕ στον Βόλο.

«Ο θεσμός του οικογενειακού γιατρού και της Πρωτοβάθμιας Υγείας έχει εφαρμοστεί πολύ πριν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και με επιτυχία, θα λέγαμε, χωρίς βέβαια να λείπουν φαινόμενα εμπορευματοποίησης της υγείας. Στην Ελλάδα ήδη ο θεσμός παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα εν τη γενέσει του, που προφανώς, επηρεάζουν σοβαρά και την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών. Η ελλιπής ενημέρωση των πολιτών είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα», αναφέρουν οι διοργανωτές σε ανακοίνωσή τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, στις 6:30μ.μ., στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου της Ι.Μ. Δημητριάδος (Κ. Καρτάλη και Ανθ. Γαζή) και αφορά τόσο σε μέλη των συνταξιουχικών οργανώσεων όσο και στο ευρύτερο κοινό.

Ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Ευθ. Τσάμης, καθώς και ο Πρόεδρος των Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου Π. Μαλινδρέτος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου