ΤΟΠΙΚΑ

Επιστημονική ημερίδα για τον σακχαρώδη διαβήτη και τις επιπλοκές του

επιστημονική-ημερίδα-για-τον-σακχαρώ-64182

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών, ΝΠΔΔ, εποπτευόμενος από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του και συναισθανόμενος τις επιπτώσεις από τις απειλητικές διαστάσεις που λαμβάνει η πάθηση αυτή, παίρνει την πρωτοβουλία οργάνωσης για το ευρύ κοινό της περιοχής μας, μιας ενημερωτικής, επιστημονικής εκδήλωσης με θέμα «Ο σακχαρώδης διαβήτης και οι επιπλοκές του».

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης αποτελεί ένα σύγχρονο πρόβλημα υγείας, με συνεχώς αυξανόμενα ποσοστά εμφάνισης, που τείνει να λάβει χαρακτήρα επιδημίας.

Η εκδήλωση αυτή τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας και θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου 2018 και ώρες 9.00-14.30, στην Αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επιστήμονες υγείας. Επιδίωξη των διοργανωτών είναι να παρουσιαστούν και συζητηθούν όλες οι σύγχρονες παράμετροι που αφορούν την πάθηση αυτή, με βάση τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα, πάντα απλά και κατανοητά όμως για το ευρύ κοινό.

Οι ιατροί που θα μιλήσουν στην ημερίδα είναι οι: Μπασαγιάννης Χρήστος, Ξυφώλη Αριάδνη, Καγιάνη Σοφία, Κουτρούμπας Γεώργιος, Βαγγελόπουλος Ιωάννης, Παπακοσμάς Λάμπρος, Μαζαράκης Ιωάννης, Εξάρχου Μαρία, Εξάρχου Έλανα-Λητώ, Μπλούχου Νότα.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου