Σάρον Στόουν: Επαθα εγκεφαλικό και έπρεπε να μάθω από την αρχή να μιλάω

Τελευταία ενημέρωση: 2018-02-13, 11:05:50
Σάρον Στόουν: Επαθα εγκεφαλικό και έπρεπε να μάθω από την αρχή να μιλάω

Σε αποκαλύψεις για την ζωή της προχώρησε η Σάρον Στόουν, λέγοντας πως έπαθε εγκεφαλικό στα 43 της και πως έπρεπε να μάθει να περπατάει, να μιλάει, και να γράφει ξανά από την αρχή μετά το τρομακτικό περιστατικό που «άλλαξε για πάντα τη ζωή της».

Συζητώντας για τις αγαπημένες της τηλεοπτικές εκπομπές στο Radio Times, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο « My Beautiful Broken Brain», την άγγιξε πραγματικά.

Η Σάρον Στόουν το 2001, λίγους μήνες πριν πάθει το εγκεφαλικό. Φωτογραφία: AP

Η 59χρονη πλέον Στόουν, εξήγησε: «Το 2001 είχα ένα εγκεφαλικό επεισόδιο και μια αιμορραγία στον εγκέφαλο επί εννέα ημέρες που άλλαξε τη ζωή μου για πάντα. Είχα 5% πιθανότητες να ζήσω».

Η ηθοποιός έπαιξε σε επεισόδιο της σειράς «Νόμος και Τάξη» λίγο μετά το εγκεφαλικό, κάτι που τη βοήθησε να ξαναβρεί την ομιλία της.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως έχασε σχεδόν όλες τις λειτουργίες στην αριστερή της πλευρά – πράγμα που σήμαινε ότι χρειάστηκαν χρόνια για να μάθει βασικές δεξιότητες όπως ανάγνωση, γραφή και ομιλία, ξανά από την αρχή.

Και συνέχισε: «Όταν επέστρεψα στο σπίτι μετά το εγκεφαλικό, μόλις και μετά βίας μπορούσα να περπατήσω. Το ισχίο μου ήταν ασταθές. Δεν μπορούσα να δω από το αριστερό μου μάτι και δεν μπορούσα να ακούσω από το αριστερό μου αυτί. Δεν μπορούσα να γράψω το όνομά μου για σχεδόν τρία χρόνια. Έπρεπε να μάθω να διαβάζω και να γράφω ξανά. Έπρεπε να μάθω να μιλάω ξανά. Χρειάστηκαν χρόνια για να αρχίσω να νιώθω και πάλι το αριστερό μου πόδι».

Ωστόσο, πρόσθεσε πως η τηλεόραση ήταν ένα από τα πράγματα που βοήθησαν την ανάκαμψή της, με μια φευγαλέα εμφάνιση σε μια σειρά εγκλημάτων, βοηθώντας την να μάθει τις ατάκες της.

 


Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
5
=