ΥΓΕΙΑ

Οι θετικές σκέψεις διώχνουν τους πόνους

οι-θετικές-σκέψεις-διώχνουν-τους-πόνο-499038

Τέλος στα φάρμακα για την αντιμετώπιση των πόνων στη μέση επιχειρούν να βάλουν έρευνες γερμανικού οργανισμού AGR που επικεντρώνεται στα προβλήματα της σπονδυλικής στήλης, καθώς οι επιστήμονες κατέληξαν πρόσφατα στο ότι η θετική σκέψη αρκεί για να εξαφανίσει το άλγος της σπονδυλικής μας στήλης.

Στο άρθρο αναφέρεται ότι σκέψεις που μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά είναι "θα διατηρήσω μια ενεργή φυσική δραστηριότητα", "δεν υπάρχει ανάγκη μακροχρόνιας νοσηλείας για τα προβλήματα της μέσης μου" καθώς και "διαθέτω πολύ ισχυρές δυνάμεις αυτό-ίασης".

Επίσης, άλλες σκέψεις που μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση και τον έλεγχο του πόνου είναι "Δεν πρόκειται να χάσω τη θετική αντιμετώπιση της ζωής " και "Σίγουρα θα διατηρήσω τις κοινωνικές μου επαφές". Αν επαναλαμβάνονται οι σκέψεις αυτές καθημερινά, είναι σίγουρο ότι μετά από καιρό, οι πόνοι και οι έντονες ενοχλήσεις θα γίνουν παρελθόν.

Οι πόνοι της μέσης κυρίως είναι ακίνδυνοι και στο 90% των περιπτώσεων εξαφανίζονται μετά την πάροδο λίγων εβδομάδων, τονίζει το AGR.

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου