ΥΓΕΙΑ

Πώς αλλοιώνεται το πρόσωπο από τη χρόνια χρήση αλκοόλ

πώς-αλλοιώνεται-το-πρόσωπο-από-τη-χρόν-39171

Όλοι γνωρίζουμε ότι η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για την υγεία, όπως η ηπατική νόσος και τα προβλήματα ψυχικής υγείας, αλλά μπορεί επίσης να βλάψει και τη φυσική εμφάνιση.

Η Rehabs, μια εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια, έχει αναπτύξει το «Your Face as an Alcoholic», κάτι σαν μια εφαρμογή όπου μπορεί κανείς να δει πως θα αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά του από τη συστηματική χρήση του αλκοόλ.

Δείχνει τις συνέπειες της βαριάς κατανάλωσης αλκοόλ ανά πενταετία. Το online εργαλείο μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που βρίσκονται σε κίνδυνο για κατάχρηση αλκοόλ να έρθουν αντιμέτωποι με την αλήθεια για τις επιπτώσεις της μακροχρόνιας κατανάλωσης.

«Η ομάδα μας γνωρίζει πολύ καλά τις πολλές και διαφορετικές αιτίες του αλκοολισμού, και σε μια προσπάθεια για την καταπολέμησή του, δημιούργησε αυτό το διαδραστικό διαδικτυακό εργαλείο που δείχνει στους χρήστες πώς θα μοιάζουν μετά από δύο, πέντε, 10, και 20 χρόνια έπειτα από βαριά κατανάλωση αλκοόλ», ανέφερε στην Daily Mail ο εκπρόσωπος της Rehabs.

Δείτε εδώ πως θα αλλοιωθεί το πρόσωπό σας από τη χρήση αλκοόλ:

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου