ΥΓΕΙΑ

Τι μαρτυρά το μήκος των δαχτύλων για την ανδρική γονιμότητα

τι-μαρτυρά-το-μήκος-των-δαχτύλων-για-τη-137041

Ισως να πρόκειται για την πιο γρήγορα εξέταση γονιμότητας. Το μόνο που απαιτείται είναι να ρίξει κανείς μια ματιά στα ανδρικά δάχτυλα. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν Κορεάτες επιστήμονες.

Ερευνητές του τμήματος Ουρολογίας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Γκάγκον της Νοτίου Κορέας και του εθνικού πανεπιστημίου της Σεούλ κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το μήκος του δείκτη σε σύγκριση με το δάχτυλο του… δαχτυλιδιού (τον παράμεσο), μπορεί να μαρτυρήσει τη γονιμότητα ενός άνδρα.

Συγκεκριμένα υποστηρίζουν ότι οι ενήλικες άνδρες των οποίων ο παράμεσος είναι μεγαλύτερος από το δείκτη έχουν μεγαλύτερους όρχεις σε σχέση με αυτούς που έχουν μακρύτερο δείκτη.

Προηγούμενη μελέτη είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το μέγεθος των όρχεων ενός άνδρα σχετίζεται με την ποσότητα του σπέρματος που παράγει, άρα υπάρχει άμεση σύνδεση με τη γονιμότητα.

Τα δάχτυλα δείχνουν πόσο ελκυστικοί είναι άνδρες και γυναίκες

Παράλληλα, άλλη έρευνα είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το μέγεθος του δείκτη, τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών είναι μια ένδειξη για το πόσο ελκυστικοί είναι.

Συγκεκριμένα, υποστήριζε ότι οι γυναίκες με μακρύτερο δείκτη από ότι τα υπόλοιπα δάχτυλα είναι πιθανό να έχουν συμμετρικό και ελκυστικό πρόσωπο.

Οσο για τους άνδρες κατέληξαν στο ακριβώς αντίθετο συμπέρασμα. Συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι οι άνδρες με μακρύτερο όλων το παράμεσο δάχτυλο είναι πιο ελκυστικοί στις γυναίκες.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου