ΥΓΕΙΑ

Εναρξη συνεργασίας του Ομίλου ΙΑΣΩ

εναρξη-συνεργασίας-του-ομίλου-ιασω-363388

Με την International Life

Μια ακόμη στρατηγική συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία International Life ξεκίνησε ο Ομιλος ΙΑΣΩ η οποία αφορά στη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΙΑΣΩ, στη Γενική Κλινική ΙΑΣΩ GENERAL, στην Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, καθώς και στη Γενική και Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Μέσω αυτής της συνεργασίας οι ασφαλισμένοι της International Life, τόσο με ατομικά όσο και με ομαδικά συμβόλαια, απολαμβάνουν πλήρη νοσοκομειακή κάλυψη στις παραπάνω κλινικές του Ομίλου.

Τη νέα αυτή συνεργασία, χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Ομίλου ΙΑΣΩ κ. Γεώργιος Σταματίου, ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η συνεργασία μας με την ασφαλιστική εταιρεία InternationalLife, η οποία είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία, θα διευρύνει τον αριθμό των ανθρώπων που καλύπτονται ασφαλιστικά για τις υπηρεσίες του ΙΑΣΩ. Ευελπιστούμε μέσω αυτής της συνεργασίας να καλύψουμε σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες των ασθενών μας».

Ο κ. Ιωάννης Μπράβος Διευθύνων Σύμβουλος της InternationalLife επεσήμανε πως «στόχος μας είναι να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές στους πελάτες μας και ειδικά με έναν από τους πλέον κορυφαίους Ομίλους που παρέχει ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες όπως το ΙΑΣΩ».

Ο Ομιλος ΙΑΣΩ συνεργάζεται ήδη με τις περισσότερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, καθώς και με τον ΠΕΔΥ προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη για το σύνολο των υπηρεσιών του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου