ΒΟΛΕΪ

Το όνειρο των «πειρατών»

το-όνειρο-των-πειρατών-119436

Ο Φοίνικας Σύρου ζει το δικό του ευρωπαϊκό όνειρο. Αφού πρώτα ξεπέρασε το εμπόδιο της Νάφελς και προκρίθηκε στους «32» του Challenge Cup, ελπίζουν να προχωρήσουν στην διοργάνωση με το επόμενο ευρωπαϊκό ραντεβού να είναι στις 13 Νοεμβρίου κόντρα στην Πρεφάξις Μένεν από το Βέλγιο.

Ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος έχει βάλει ψηλά τον πήχη για τους «πειρατές» καθώς επιθυμεί να δει τους Συριανούς να προχωρούν και να φτάσουν όσο ψηλότερα γίνεται όπως αποκάλυψε στην Sportday.

Διαβάστε όσα είπε ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος στην Sportday:
«Ήμασταν πολύ σοβαροί και στα δύο παιχνίδια και βγάλαμε καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας. Αρχικά στην επίθεση και στο δεύτερο παιχνίδι ειδικά στο μπλοκ και στην άμυνά μας.
Μας βοήθησε και το γεγονός ότι παίζαμε στην έδρα μας και ο κόσμος μας βοήθησε πολύ. Αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε πρώτα στον πρόεδρό μας, ο οποίος μας ζήτησε να την πάρουμε, και μετά στους οπαδούς μας.
Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν πιο πολύ παίζοντας καλό βόλεϊ. Πρόκειται για μία διοργάνωση που μας ενδιαφέρει και την αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα.
Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι φέτος μένουμε στο νησί. Ο κόσμος μάς έχει αγκαλιάσει και μας βοηθάει πολύ ώστε να αποδίδουμε καλύτερα. Αγωνιστικά ο κορμός της ομάδας έμεινε ο ίδιος, απλά άλλαξαν οι ξένοι και έγιναν και προσθήκες ορισμένων Ελλήνων. Αυτό μας βοηθάει να δέσουμε πιο γρήγορα και να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι αγώνα με τον αγώνα.
Είναι λίγο κουραστικό, αλλά πιστεύω ότι τα συνεχή παιχνίδια με καλές ομάδες θα μας βοηθήσουν να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να έχουμε καλό αγωνιστικό ρυθμό».

sport-fm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου