ΒΟΛΕΪ

Για τη 2η νίκη στη Λάρισα οι γυναίκες της Αργούς

για-τη-2η-νίκη-στη-λάρισα-οι-γυναίκες-τη-853496

Τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό εκτός έδρας αντιμετωπίζει σήμερα Σάββατο στις 19.00 στο κλειστό της Νεάπολης η γυναικεία ομάδα της Αργούς Βόλου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Βαγγέλη Σταθόπουλου πλήρης και κατάλληλα προετοιμασμένη θέλει μετά την πρώτη νίκη της την περασμένη βδομάδα επί του Ικάρου Εδεσσας να ντουμπλάρει τις επιτυχίες της και να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα.

Εντός οι άνδρες

Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει αύριο Κυριακή η ανδρική ομάδα της Αργούς, η οποία υποδέχεται την Ακαδημία Τυρνάβου στο κλειστό Αγριάς στις 14:00 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας, έχοντας σκοπό το τρίποντο και τη διατήρηση στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Πρώτο ματς για παίδες

Την πρώτη τους αγωνιστική εμπειρία θα έχουν σήμερα Σάββατο στις 13:30 στο «Β. Παρασκευόπουλος» οι παίδες της Αργούς με αντίπαλο την ΕΑ Λάρισας για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΚΕΛ. Πρόκειται για μια νεοσύστατη ουσιαστικά ομάδα, λαμβανομένου υπόψη ότι δεν υπήρχε δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια λόγω πανδημίας.

Αρχή στο πρωτάθλημα Β’ Κορασίδων

Ξεκινά αύριο Κυριακή 4 Δεκεμβρίου το πρωτάθλημα Β’ κορασίδων, στο οποίο η Αργώ συμμετέχει με δύο ομάδες, καθώς ο σύλλογος ρίχνει μεγάλη βαρύτητα στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Το πρωτάθλημα Β’ Κορασίδων είναι ένα πρωτάθλημα ανεπίσημο, αλλά μεγάλης σημασίας, με τον Α.Σ. ΑΡΓΩ να αποτελεί τον μοναδικό εκπρόσωπο της Μαγνησίας στο εν λόγω πρωτάθλημα. Έτσι λοιπόν την Κυριακή στη Λάρισα οι ομάδες Αργώ 1 και Αργώ 2 θα παίξουν με την αντίστοιχη της ΕΑ Λάρισας στις 12:00 και 14:00 αντίστοιχα.

Ντέρμπι κορυφές στις κορασίδες

Για το πρωτάθλημα των κορασίδων Α1 την ομάδα της ΕΑ Λάρισας στο 1ο γυμνάσιο Λάρισας στις 17:00 το απόγευμα θα αντιμετωπίσουν οι κορασίδες της Αργούς αύριο Κυριακή για την 7η αγωνιστική. Οι δύο ομάδες είναι οι μόνες αήττητες μέχρι στιγμής με 6 στα 6 και το ματς χαρακτηρίζεται ως ντέρμπι κορυφής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου