ΒΟΛΕΪ

Στην Αργώ ο Νίκος Ρούμπος

στην-αργώ-ο-νίκος-ρούμπος-855984

Με ανακοίνωσή της η ομάδας της Αργούς Βόλου έκανε γνωστή την «προσθήκη» του Νίκου Ρούμπου στο διοικητικό κομμάτι, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ο ΑΣ Αργώ Βόλου βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στην οικογένεια του συλλόγου, ενός νέου διοικητικού στελέχους, το οποίο αναμένεται να δώσει «άλλον αέρα» στον τομέα της οργάνωσης και της ανάπτυξής του.

Πρόκειται για τον Νίκο Ρούμπο, έναν άριστο επαγγελματία, οικογενειάρχη και πολύ επιτυχημένο παράγοντα του αθλητισμού της πόλης μας και όχι μόνο. Οι εδώ και αρκετές ημέρες συνομιλίες των δύο πλευρών καρποφόρησαν, με τον Νίκο Ρούμπο να παίρνει τελικά την απόφασή του και να αποδέχεται την πρόταση του βολιώτικου συλλόγου να αναλάβει τα καθήκοντα του team manager.

Ο Νίκος Ρούμπος από το 2014 αποτέλεσε διαδοχικά μέλος της διοίκησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και της διοικούσας επιτροπής καλαθοσφαίρισης του συλλόγου, συμβάλλοντας στην πορεία της ανδρικής κυρίως ομάδας του συλλόγου έως και την παραμονή της στην Β’ Εθνική κατηγορία. Ο ΑΣ Αργώ Βόλου τον καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται καλή επιτυχία».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου