ΒΟΛΕΪ

Ηττες για Αργώ σε άνδρες και γυναίκες

ηττες-για-αργώ-σε-άνδρες-και-γυναίκες-866272

Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η αντρική ομάδα της Αργούς στη Λάρισα, στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής με αντίπαλο την ΑΕΛ, όπου χρειάστηκαν 2,5 ώρες αγώνα, για να αναδείξουν τελική νικήτρια με 3-2 σετ την ομάδα της Λάρισας, η οποία ήταν καλύτερη σε μπλοκ και άμυνα και φάνηκε πιο έμπειρη στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

H αναμέτρηση είχε πολύ δυνατές μονομαχίες πάνω στο φιλέ και γενικά παίχτηκε βόλεϊ υψηλού επιπέδου κι όπως όλα δείχνουν οι δύο ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Η απειρία της βολιώτικης ομάδας φάνηκε κυρίως στο 5ο σετ, όταν δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το αρχικό προβάδισμα των Λαρισαίων, με αποτέλεσμα να πέσει η ψυχολογία της και να μην προβάλλει καμία αντίσταση. Το θετικό για την Αργώ ήταν πως πήρε πολύτιμο βαθμό που την κρατάει πολύ κοντά βαθμολογικά με τον αντίπαλό της.

Σετ: 25-19, 17-25, 25-22, 21-25, 15-5

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ: (Νικητάκης) Αλεξόπουλος, Αντωνακάκης, Αρχοντής, Γκοτοβός, Δορδοκίδης, Καβαδίας, Κακαλέτρης, Καμπούρης, Καραγιώργος, Κωτούλας, Παπακωνσταντίνου, Πλατής, Τσιώλης.

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Γεωργουλάς) Φουρκιώτης, Ανδριώτης, Παξιμαδάκης, Λεμονής, Τζιώρτζιης, Ανδραβίζος, Τέγος, Ντερβίσης, Τσεσμελής, Γουριώτης, Τζούνας, Σδρούλιας, Πάντσος, Παΐλας.

Αποτελέσματα (2η)

ΑΕ Λάρισας-Αργώ Βόλου 3-2

ΦΘΙΑ Λαμίας-ΑΣ Δωρίδας 1-3

ΓΣ Βόλου-ΣΦΦΑ Αμιλλα 1-3

Ακαδημία Τυρνάβου-Εθνικός Λ. 0-3

Βαθμολογία

  1. ΑΣ Δωρίδας 6
  2. ΣΦΦΑ Άμιλλα 6
  3. ΑΕ Λάρισας 5
  4. Αργώ Βόλου 4
  5. Εθνικός Λάρισας 3
  6. ΦΘΙΑ Λαμίας 0
  7. ΓΣ Βόλου 0
  8. Ακαδημία Τυρνάβου 0

Ηττα στα Γιάννενα για τις γυναίκες

Την ήττα με 3-0 γνώρισε στα Γιάννενα η γυναικεία ομάδα του ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ από τον ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, σε αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Η βολιώτικη ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τη βασική πασαδόρο Μαριαλένα Αγγέλη (λόγω τραυματισμού στο προηγούμενο παιχνίδι), τη λίμπερο Αθηνά Τάσσου και τη βασική ακραία Βασιλική Κασιούρα.

Οι σημαντικές απουσίες της ομάδα της ΑΡΓΟΥΣ, αλλά και η κακή απόδοση ολόκληρης της ομάδας δεν της επέτρεψαν σε κανένα σημείο του αγώνα να γίνει ανταγωνιστική και υπέκυψε φυσιολογικά στην ανωτερότητα του αντιπάλου της, που αγωνίστηκε χωρίς προβλήματα στη σύνθεσή του.

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Σταθόπουλος, Φουρκιώτης): Κασιούρα Χ., Προκουντίνα, Γερολυμάτου, Ξάνθη, Τζιοβάρα, Μαστρογιάννη, Φράγκου, Πόλη, Σουντουλουμάκη, Χουτζοπούλου.

Τα αποτελέσματα (4η)

ΕΑ Λάρισας-Φιλαθλητικός Λάρισας 3-0

ΜΑΣ Νέα Γενεά-ΦΓΣ Πρέβεζας 0-3

Φοίνικας Αλεξ.-ΕΟ Σταυρούπολης 3-1

ΑΣ Γιάννενα-ΑΣ Αργώ Βόλου 3-0

Ίκαρος Έδεσσας-ΠΑΣ Γιάννινα 0-3

ΟΠΑΘ Περσέας-Νίκη Αλεξ. 3-0

Βαθμολογία

ΦΓΣ Πρέβεζας 12

Φοίνικας Αλεξ. 10

ΜΑΣ Νέα Γενεά 9

ΑΣ Γιάννενα 9

ΟΠΑΘ Περσέας 9

ΕΑ Λαρίσης 9

ΠΑΣ Γιάννινα 7

Νίκη Αλεξναδρούπολης 5

ΕΟ Σταυρούπολης 1

ΑΣ Αργώ Βόλου 1

ΦΣ Λαρισαϊκός0

ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου