ΒΟΛΕΪ

Πάλεψε η Αργώ, αλλά λύγισε από τον Φοίνικα

πάλεψε-η-αργώ-αλλά-λύγισε-από-τον-φοίνι-884127

Συγκλονιστική και για γερά νεύρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση μεταξύ ΑΣ Αργούς και Φοίνικα Αλεξανδρούπολης. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα, αλλά το τέλος του αγώνα βρήκε νικήτρια την ομάδα του Έβρου με 3-2 σετ, ύστερα από δυόμισι ώρες και πολλές ανατροπές στο σκορ.

Στο 1ο σετ «Μαραθώνιο», η ομάδα της Αλεξανδρούπολης κατάφερε να αιφνιδιάσει και να πάρει σημαντικό προβάδισμα μέχρι και 8 πόντων, όταν τα κορίτσια της Αργούς έβγαλαν αντίδραση και έφεραν το σκορ στα ίσια και μάλιστα μπόρεσαν να προηγηθούν 26-25.

Στη συνέχεια η Αργώ είχε την ευκαιρία να κατακτήσει το σετ με τέσσερα διαδοχικά setball, αλλά με τέσσερα χαμένα σέρβις από πλευρά της, ο Φοίνικας έκανε το 1-0.

Στα επόμενα δύο σετ η Αργώ έδειξε μεγάλη αποφασιστικότητα και με αποτελεσματικότητα στο σέρβις και στην επίθεση, έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε με 2-1.

Ωστόσο, στο ξεκίνημα του 3ου σετ η βολιώτικη ομάδα, έχασε τη βασική της πασαδόρο Μαριλένα Αγγέλη και την κεντρική Ελίνα Γερολυμάτου, οι οποίες τραυματίστηκαν ύστερα από σύγκρουση μεταξύ τους και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Στο 4ο σετ είχαμε και πάλι αλλαγή σκηνικού, με τον Φοίνικα να διατηρεί το αρχικό προβάδισμα που πήρε μέχρι το τέλος και να ισοφαρίζει σε 2-2. Όλα λοιπόν κρίθηκαν στο τάϊ μπρέϊκ, που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, η οποία έκανε τα λιγότερα λάθη και πήρε πολύτιμη νίκη με 3-2.

Σετ: 29-31, 25-18, 25-16, 22-25, 11-15

Διαιτητές: Παρασκευάς, Σκορδαρά, Μανουσογιωργάκη

ΑΡΓΩ: (Σταθόπουλος, Φουρκιώτης) Τάσσου, Χ. Κασιούρα (1π), Β. Κασιούρα (17π), Προκουντίνα (31π), Αγγέλη (1π), Γερολυμάτου (6π), Ξάνθη (6π), Τζιοβάρα, Μαστρογιάννη (5π), Φράγκου (4π), Πόλη (9π), Σουντουλουμάκη (3π), Χουτζοπούλου.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: (Τσουλκανάκης) Μαρκούλη, Αρχιμανδρίτη, Ζάικου, Ανδρεάδη, Βούλγαρη, Κοντογιάννογλου, Οικονομίδου, Διαμαντή, Παπαβασιλείου, Μόλα, Μάρτση.

Αποτελέσματα (3η)

ΑΣ Αργώ Βόλου-Φοίνικας Αλεξ. 2-3

ΕΟ Σταυρούπολης-ΕΑ Λαρίσης 2-3

ΦΣ Λαρισαϊκός-ΜΑΣ Νέα Γενεά 0-3

ΦΓΣ Πρέβεζας-ΟΠΑΘ Περσέας 3-0

ΓΣΓ Νίκη-ΠΑΣ Γιάννινα 3-2

ΑΣ Γιάννενα-ΠΑΣ Ικαρος Εδεσσας 3-1

Βαθμολογία

  1. ΜΑΣ Νέα Γενεά 9
  2. ΦΓΣ Πρέβεζας 9
  3. Φοίνικας Αλεξ. 7
  4. ΑΣ Γιάννενα 6
  5. ΕΑ Λαρίσης 6
  6. ΟΠΑΘ Περσέας 6
  7. ΓΣΓ Νίκη 5
  8. ΠΑΣ Γιάννινα 4
  9. ΕΟ Σταυρούπολης 1
  10. ΑΣ Αργώ Βόλου 1
  11. ΦΣ Λαρισαϊκός 0
  12. ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας 0

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου