ΒΟΛΕΪ

Νίκες για την Αργώ σε εφήβους και κορασίδες

νίκες-για-την-αργώ-σε-εφήβους-και-κορασ-885471

Με νίκη ξεκίνησαν τις φετινές τους αγωνιστικές υποχρεώσεις οι έφηβοι του ΑΣ Αργώ Βόλου, οι οποίοι επικράτησαν στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της ΦΘΙΑ Λαμίας με 3-0 σετ. Τα αγόρια της βολιώτικης ομάδας έδειξαν μεγαλύτερη συγκέντρωση στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και πήραν το θετικό αποτέλεσμα από την πολύ αξιόμαχη ομάδα της Λαμίας. Διαιτητής του αγώνα ο κύριος Θεόδωρος Παρασκευάς.

Σετ: 25-21, 25-21, 25-21

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Γεωργουλάς-Φουρκιώτης) Βαλαής, Γουργιώτης, Τζιώρτζης, Παξιμαδάκης, Παΐλας, Ντερβίσης, Τέγος, Δημάκης, Αναστασίου

ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ: (Τσαδήμας) Τσαδήμας, Γεωργουσόπουλος, Γιαννούλης, Κλέτσας, Σουλόπουλος, Τσιαλαφούτας, Καρβέλης.

Με 3-0 και οι κορασίδες

Με 3-0 σετ επικράτησε η ομάδα κορασίδων της ΑΡΓΟΥΣ στη Σκόπελο της τοπικής ομάδος, έπειτα από αρκετά καλή απόδοση και διατήρησε το αήττητο μετά την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 κορασίδων ΕΣΠΕΚΕΛ. Με τη νίκη της η βολιώτικη ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την ομάδα της ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Σετ: 25-17, 25-15, 25-22

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόπουλος) Γκαραγκάνη, Παΐλα, Γκέκα, Σιλέλη, Σουντουλουμάκη, Σπηλιώτη, Τουτουντζόγλου, Σταθοπούλου, Στύλα Γ., Στύλλα Ευαγγ., Μπανάσιου.

Αποτελέσματα (4η)

ΦΣ Λαρισαϊκός-ΓΣΕ Ελασσόνας 3-0

ΕΑ Λάρισας-ΑΣ Ασκληπιός 3-0

Α.Ο. Σκοπέλου-Αργώ Βόλου 0-3

ΦΣ Αμπελώνα-ΓΣ Δεσκάτης 3-0

Βαθμολογία

  1. Αργώ 12
  2. ΕΑ Λάρισας 12
  3. ΦΣ Αμπελώνα 6
  4. ΑΟ Σκοπέλου 3
  5. ΓΣΕ Ελασσόνας 3
  6. ΦΣ Λαρισαϊκός 0
  7. ΑΣ Ασκληπιός 0
  8. ΓΣ Δεσκάτης 0

Πρεμιέρα για τις γυναίκες

Ξεκινά το ερχόμενο Σάββατο 29 Οκτωβρίου το μακρύ και δύσκολο ταξίδι του ΑΣ Αργώ Βόλου στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών. Η Αργώ υποδέχεται την ομάδα της Νέας Γενεάς στο κλειστό γυμναστήριο της Αγριάς και θα επιδιώξει να ξεκινήσει θετικά τη φετινή αγωνιστική της πορεία, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο ο οποίος είναι και ένα από τα φαβορί της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Η έναρξη του αγώνα είναι στις 18.00 και σε ανακοίνωσή του ο βολιώτικος σύλλογος καλεί όλους τους φιλάθλους του Βόλου, για να ενισχύσουν την ομάδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου