Συνεχίζουν Γκισγκίνη και Παπαθανασίου στον Ολυμπιακό Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-09-29, 21:52:09
Συνεχίζουν Γκισγκίνη και Παπαθανασίου στον Ολυμπιακό Βόλου

Ανανέωσαν και συνεχίζουν στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου οι αθλήτριες Ειρήνη Γκισγκίνη και Σοφία Παπαθανασίου.

Αναλυτικά: «Ακόμη δύο αθλήτριες της περυσινής ομάδας γυναικείου βόλεϊ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, που κατέκτησε το πρωτάθλημα της  ΕΣΠΕΚΕΛ, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Σύλλογο. Πρόκειται για τις Ειρήνη Γκισγκίνη και Σοφία Παπαθανασίου.

Η Ειρήνη Γκισγκίνη αγωνίζεται στη θέση της  κεντρικής και είναι από τις παλαιότερες αθλήτριες της ομάδας. Κατάγεται από την Κεφαλονιά και είναι πολιτικός μηχανικός. Βασικό στέλεχος της ομάδας επί σειρά ετών με σημαντική προσφορά, πανηγύρισε την άνοδο με τα χρώματα της ομάδας μας στη Β’ Εθνική.

Η Σοφία Παπαθανασίου αγωνίζεται στη θέση της ακραίας, προέρχεται από την ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ, με την οποία έχει αγωνιστεί σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα αλλά και στην ομάδα της Αργούς, που πέτυχε την άνοδο στην Α2. Πέρυσι πέτυχε τη δεύτερη άνοδο στην καριέρα της με την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ στη Β’ Εθνική.

Και οι δύο αθλήτριες θα αποτελέσουν βασικές μονάδες της ομάδας που θα αγωνιστεί φέτος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
7
=