ΒΟΛΕΪ

Με Πανταζή και στη Β’ Εθνική ο Ολυμπιακός Βόλου

με-πανταζή-και-στη-β-εθνική-ο-ολυμπια-866431

Την Ιωάννα Πανταζή διατηρεί στο ρόστερ της η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου, που ενισχύεται για να παρουσιαστεί δυνατή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής γυναικών. Ετσι, μετά τις Αλεξάνδρα Καρακασίδου και Κατερίνα Ζαφειρίου, ο ΑΣ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως συνεχίζει με μεταγραφή και η Πανταζή, που έπαιξε πέρσι ως δανεική.

Η ανακοίνωση: «Ακόμη μία προσθήκη στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου. Η Ιωάννα Πανταζή που αγωνίζεται σαν ακραία, με ύψος 1,82 και έτος γέννησης 2000 είναι πλέον αθλήτρια του συλλόγου μας, μετά την ελεύθερη μεταγραφή της για την περίοδο 2022-2023. Εχει αγωνιστεί και την περυσινή περίοδο στην ομάδα μας με σημαντικότατη συμμετοχή στην επιτυχία της ανόδου στην Β’ Εθνική. Έχει αγωνιστεί σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα του ΓΣ Αλμυρού με προπονητή τον Περικλή Ξύδη με συμμετοχές σε Final-4 της ΕΣΠΕΚΕΛ σαν κορασίδα και παγκορασίδα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στη Λάρισα αγωνίστηκε με τα χρώματα της Άθλεσις. Ιωάννα σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά».

Τουρνουά βόλεϊ

Το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου διοργανώνει το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου τουρνουά με τη συμμετοχή ομάδων Γυναικών που ανήκουν στη δύναμη της ΕΣΠΕΚΕΛ, στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος». Εκτός από τον Ολυμπιακό Βόλου στο τουρνουά θα συμμετέχουν η Νίκη Βόλου και ο ΑΟ Σκοπέλου από τη Μαγνησία, η ΕΑΛ και ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός από τη Λάρισα καθώς και ο Ασκληπιός από τον Νομό Τρικάλων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου