ΒΟΛΕΪ

Πρωταθλητής ο Σπάρτακος στην Αγριά

πρωταθλητής-ο-σπάρτακος-στην-αγριά-887937

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Final 4 παγκορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ στην πόλη του Βόλου και συγκεκριμένα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς το διήμερο 23 και 24 Ιουνίου.

Στο εν λόγω τουρνουά έλαβαν μέρος οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της περιφέρειας, οι οποίες κέρδισαν την πρόκριση ύστερα από ένα μεγάλο και δύσκολο πρωτάθλημα στην κανονική περίοδο, στο οποίο έλαβαν μέρος 30 ομάδες.

Πρωταθλήτρια για τη φετινή αγωνιστική περίοδο αναδείχθηκε η ομάδα του ΑΟ Σπάρτακος Λάρισας, η οποία στον τελικό κέρδισε την ΕΑ Λάρισας, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τάι μπρέικ, ενώ η ομάδα του ΑΣ Αργώ Βόλου κατέκτησε την 3η θέση αφού στον μικρό τελικό κέρδισε τον ΑΟ Σουφλαρίων.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των αγώνων:

Ημιτελικά

Σπάρτακος-Σουφλάρια 3-0

Αργώ-ΕΑ Λάρισας 2-3

Μικρός τελικός

Αργώ-Σουφλάρια 3-0

Τελικός

Σπάρτακος-ΕΑ Λάρισας 3-2

Το θέαμα που προσέφεραν οι νεαρές αθλήτριες όλων των ομάδων ήταν πολύ καλό και ικανοποίησε απόλυτα το φίλαθλο κοινό που γέμισε το κλειστό της Αγριάς.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η ΕΣΠΕΚΕΛ και ο ΑΣ Αργώ, που είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης, την έφεραν εις πέρας, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για μελλοντικές παρόμοιες εκδηλώσεις στην πόλη του Βόλου, η οποία μπορεί να γίνει πόλος έλξης γενικότερα αθλητικών event.

Τις απονομές των διπλωμάτων, των μεταλλίων και του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα έκαναν ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ Κων/νος Παυλίδης, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΚΕΛ Μηνάς Ζαφειρίου, η πρόεδρος της Αργούς Νίκη Ματζαφλερη και από την ΠΟΠ Θεσσαλίας ο Περικλής Ξύδης.

Διαιτητές της τελικής φάσης ήταν ο Θεόδωρος Παρασκευάς, η Αικατερίνη Σκορδαρά και η εκτελούσα χρέη γραμματείας Μανίτσα Μενεξέ.

Στην υγειονομική υποστήριξη του τουρνουά συνέβαλε η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Χορηγοί του τουρνουά ήταν η εταιρεία Nαtural Energas του Κων/νου Τσαντήλα στον Βόλο, το ναυτικό πρακτορείο του Χρήστου Χάγια Παπαγεωργίου Shipping Agency, ο ναυπηγός Αλέξανδρος Σκόπης, η ΕΨΑ με την προσφορά αναψυκτικών στις αθλήτριες και το νερό ΣΕΛΙ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου