ΒΟΛΕΪ

Δεύτερη στο φάιναλ φορ κορασίδων η Αργώ  

δεύτερη-στο-φάιναλ-φορ-κορασίδων-η-αργ-904097

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή με απόλυτη επιτυχία η διεξαγωγή του final4 κορασίδων. Τη διοργάνωση είχαν αναλάβει από κοινού η ΕΣΠΕΚΕΛ μαζί με τον ΑΣ Αργώ Βόλου.

Πρωταθλήτρια ομάδα της περιφέρειας για το 2021-22 αναδείχθηκε η ομάδα του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού, η οποία κέρδισε τον ΑΣ Αργώ Βόλου με 3-0 σετ, στο τελευταίο ματς του τουρνουά, ενώ ταυτόχρονα πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού που έκρινε τον φετινό πρωταθλητή και έτυχε να είναι και το τελευταίο του προγράμματος, ο Φιλαθλητικός υπερίσχυσε τόσο στον επιθετικό τομέα όσο και στο μπλοκ.

Από την πλευρά της Αργούς, παρά τη μεγάλη και φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλήτριές της και το πολύ καλό ξεκίνημα στο 1ο σετ, όταν έφτασαν να προηγηθούν ακόμη και με 8 πόντους, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το δυνατό σέρβις που εμφάνισαν στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και είχαν πολλές απώλειες, ενώ επίσης δέχτηκαν μεγάλη πίεση από την αντίπαλό τους στον τομέα της υποδοχής.

Γενικότερα στο αγωνιστικό αυτό τριήμερο, πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Aγριάς έξι πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της περιφέρειας κεντρικής Ελλάδας, με τις αθλήτριές τους να προσφέρουν όμορφο θέαμα στο φίλαθλο κοινό που τα παρακολούθησε.

Κατόπιν ψηφοφορίας όλων των προπονητών που ακολούθησε μετά το πέρας των αγώνων, αναδείχθηκαν για όλο συνολικά το τουρνουά:

  • Πολυτιμότερη παίκτρια (MVP) η Ζιώγα Σοφία (ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ)
  • Καλύτερη πασαδόρος η Βελεσιώτη Εύη (ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ)
  • Καλύτερη σέρβερ η Κασιούρα Βασιλική (ΑΣ ΑΡΓΩ)
  • Καλύτερη μπλοκέρ η Στύλα Στεργιάνα (ΑΣ ΑΡΓΩ)
  • Καλύτερο λίμπερο η Ευθυμιοπούλου Θεοδώρα (ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ).

Τις απονομές των επάθλων έκαναν ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ κ. Αστέριος Πατσιαούρας, ο Γεν. Γραμματέας ΕΣΠΕΚΕΛ κ. Βασίλειος Ακριβούλης, η πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ Νίκη Ματζαφλέρη, ο αντιπρόεδρος ΑΣ ΑΡΓΩ κ. Νίκος Ντόκος και η Γεν. Γραμματέας του ΑΣ ΑΡΓΩ κ. Νικολέτα Λίλου.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των τριών αγωνιστικών του τουρνουά:

ΓΣ Αλμυρού-Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός 1-3

(25-21, 23-25, 15-25, 14-25)

ΕΑ Λάρισας-ΑΣ Αργώ Βόλου 0-3

(16-25, 19-25, 15-25)

Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός-ΕΑ Λάρισας 3-2

(21-25, 25-17, 25-14, 20-25, 15-13)

ΑΣ Αργώ Βόλου-ΓΣ Αλμυρού 3-0

(25-17, 25-17, 25-22)

ΕΑ Λάρισας-ΓΣ Αλμυρού 3-2

(25-23, 27-25, 19-25, 12-25, 15-11)

Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός-ΑΣ Αργώ Βόλου 3-0

(25-21, 25-21, 25-21)

Η τελική βαθμολογία

1. Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός 8 (9-3 σετ)

  1. ΑΣ Αργώ Βόλου 6 (6-3 σετ)
  2. ΕΑ Λάρισας 3 (5-7 σετ)
  3. ΓΣ Αλμυρού 1(3-9 σετ)

Οι συνθέσεις όλων των ομάδων που έλαβαν μέρος:

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Πνάκας, Σαμαρά ): Καρακίτσιου, Καφρίτσα, Γεράση, Χαρδαλίδη Μ., Χαρδαλίδη Ι., Βούλγαρη, Νταφοπούλου, Τσιλινίκου, Ευθυμιοπούλου, Τσουλούφη, Ζιώγα, Καποδίστρια, Λυκοκώστα, Μαργιάνου.

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Σταθόπουλος, Φουρκιώτης, Προκουντίνα): Σουντουλουμάκη, Στύλα Στ., Τουτουντζόγλου, Γκέκα, Κασιούρα Χ., Κασιούρα Β., Σταθοπούλου Σ., Σκιαθίτη, Σπηλιώτη, Σταθοπούλου Μ., Παΐλα, Μαυροφρυδάκη, Κάλλη.

EA ΛΑΡΙΣΑΣ (Γαλάνης, Παπαστεργίου): Λαρισινού, Χύτα-Τζιανοπούλου, Γκούμα, Ζαφειρίου, Τουλκερίδη, Πλίτση, Καφφέ, Παιδοκούκη , Σιώμου, Δέλιου, Βούλγαρη, Βακουφτσή, Βελεσιώτη.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ (Μακρής, Κωνσταντίνου): Μπουκουβάλα, Κωτούλα, Καραγιάννη, Κωνσταντίνου, Κυρίτση, Τσανή, Αραμπατζή, Μποντού, Τσιάτσου, Μαυρογένη, Θεοδωράκη, Νάντζιου.

Διαιτητές των αγώνων: Παρασκευάς Θ., Σκορδαρά Αικ., Σουφλής Αν., Μανουσογιωργάκη Αικ.

Ο ΑΣ ΑΡΓΩ ευχαριστεί:

  • Τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας για την υγειονομική κάλυψη όλων των αγώνων.
  • Τους χορηγούς του τουρνουά, ΕΨΑ εταιρεία αναψυκτικών, FRAGO CARGO ανυψωτική, ΣΤΥΛΛΑΣ ανδρικά ενδύματα, ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΟΓΛΟΥ Μαρμάρου Τέχνη, BRACO sportswear, ΑΦΟΙ ΣΤΥΛΑ Ανυψωτική Μαγνησίας, ΠΕΤΡΟΓΟΝΙΑ Δ. ΣΠΥΡΟΥ εξόρυξη-επεξεργασία πλακών Πηλίου.
  • Τους κ.κ. Βαγγέλη Παΐλα, τον Χρήστο Κάλλη και την κα Μαρία Βάρσου, για την άψογη οργάνωση και προετοιμασία των εδεσμάτων της βραδιάς φαγητού και μουσικής, που ακολούθησε μετά το πέρας των αγώνων για όλες τις ομάδες».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου